HERZIENE WERKWIJZE EN LEEFWIJZE

Bijzondere leerhoudingen, ze gaan over zelfsturing, authentiek worden en zelfsturend zijn dat is het accent kunnen leggen op het proces.

 

Authenticiteit betekent de nadruk leggen op de lading zelf. Effectieve verandering begint met anders denken – dit is vooruitstrevende educatie – thrivable education.

 

Education for the future –

 

Morfogentische energievelden die een andere werkelijkheid weergeven want er is meer dan wat wij met onze zintuigen kunnen waarnemen.

 

;zelfsturing is momenteel overal te lezen en te pas en te onpas maar echte verheldering hierover wat dit begrip is dat is geen luxe, zelfsturing in een zuivere vorm en dat komt echt nauwelijks voor!

Ik kom met Marcel samen hierin een verschil maken. Wij zijn echt zuiver en betrouwbaar en integriteit ligt ten grondslag om uitkomsten van keuzes en de gevolgen ervan te blijven ontwerpen.

 

Het is niet voldoende dat we stellen dat zelfsturing vooral behelst dat mensen zelf keuzes kunnen maken of dat sturende instanties zelf keuzes kunnen maken!

De motieven en de doelstellingen moeten echt zichtbaar zijn en als dat buiten schot blijft dan gaat het erom in de kern om de sturende instantie een energiebron in zichzelf te laten zijn –

Richting kiezen met de kompas van Syntony en in flow blijven is de enige oplossing en dit begint met zuiver zijn en zuiver kunnen handelen!

evolutionary-leadership-13-728

evolutionary-leadership-5-728

One thought on “HERZIENE WERKWIJZE EN LEEFWIJZE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s