Syntony Quest

Soft Technologies –  SarahSyntony

Wie ben ik?

Elke meest natuurlijke vraag Natural Science

Consultant

Coach

for human resource

hoe begrijpen we de natuur van intelligentie

wat is development 4.0

 diversity management activeren en implementatie van het nieuwe paradigma

Met systeemdenken leerde Sarah, geboren in London 1970, zelfsturend te blijven en vooral door te mogen voelen te blijven resoneren met wat nodig is en dat is meer dan focus op oplossingsgericht te blijven denken vanuit passie- soulmodeling is veel sterker dan een rolmodel leren zijn, het is echt diep intens luisteren naar je ziel en de wereldziel

Anneloes Smitsman kwam naar Sarah toe in Nederland en zij waren samen en spraken dezelfde taal – ze wist dat het nu een andere wending zou krijgen, dit eiland Noord Beveland waar ze nu woonachtig is… alles is aan het transformeren diepgaand…. ze nam Anneloes mee naar het stadshuis naar de burgemeester en bood haar diensten aan om te werken met de nieuwste sociale systems designing – een nieuw begrip van dynamiek, Design of Social Systems –

 Syntony = evolutie en het systeem zelf zijn dus systemen voelen en een ecologie laten voelen vanuit bewustzijn en vooruitgang en dat heet thrivability, een nieuw keyword, en intuitieve intelligentie activeren – Syntony en Flow

: er zijn voor anderen om hen te helpen en support te geven scaffolding en groepsprocessen en design methodes en processen waarin je leert beslissingen nemen

; ervaringsdeskundige 25 jaar

; met internet ontwikkelingen binnen technologie op wereldnivo aan het innoveren, internationaal nivo actief aan het innoveren binnen management en leiderschap 4.0.

Deze training en methode is consulting toegewijd aan diversiteit.

Global Emergence en de breakdown die er nu is, zijn wij in staat om dit wereldbeeld op te lossen en dit te begrijpen? Het is de natuur van de realiteit zelf!

Sarah is mijn naam en ben door een avontuur deze Quest aangegaan met diepe boodschappen die de wereld ingaan nu en zo is het ook gegaan tijdens mijn geboorte in 1970 en zo leeft het kosmische door mij heen, dit is een Quest en het is een paradigma, patronen.. het werk is gepubliceerd vanuit Italy, in onze wereldwijde samenwerking met Dr.Ervin Laszlo en
Dr. Alexander Laszlo

Mijn taak en verantwoordelijkheid ligt in deze rol als Adjunct Faculty om in Nederland op regionaal en lokaal gebied de deuren te openen en ben wereldwijd actief binnen de leergroepen om dit vooruitstrevende paradigma binnen te brengen voor een thrivable education.

Honorary Fellows zijn

Deepak Chopra

Jane Goodall

Jean Houston

Riane Eisler

Stanislav Grof

Folker Meissner

JUDE CURRIVAN

International Research Fellows

Anna Bacchia

Larry Dossey

Duane Elgin

James O,Dea

Paola Ambrosi Na Aak

David Loye

Bernard Haisch

Paul A. LaViolette

Antony Peake

Peter Jakubowski

Marilyn Schiltz

Research Associates

Marcel Verwei

Mario Betti

Carlo Di Berardino

Giampiero Cicallini

Fransesco Lamioni

Franco Della Maggiora

Giovanni Marcacci

Paolo Renati

Marco Seattoni

Een unified reality and unity expressed by diversity

Explore

What it means for us

Experiencing

Unity and diversity

What does it do?

How do we heal our perspectives?

Game changer

Evidence

In how we act collectively and with oneself and other and with the earth and the cosmos

This could be a sharing message to link up to support this understanding

Inter-cultureel management en Leiderschap en Lerende Systemen.

 Persoonlijke vaardigheden.

Sarah, development programma

Consulting

Coaching

Therapie

Training

Programma

Introductie

Workshops

Practitioner

Masters

Trainers Training Facilitation

Hoe effectief met 4.0 communiceren in een groep?

The Quest in Syntony

Design Harmony in Leadership 4.0

“we can all live and act in Syntony” – Syntony and Flow

Technologies of Human Interactions

Een lifestyle

Leiderschap 4.0

Agility

Connectivity

Discipline & Focus

Empowerment & Alignment

Openness & transparency

No  Competition

Overexcitabilities;

Sinds 2011  actief als expert in diepgaande veranderingsprocessen en dat is veel meer dan de eerste Benelux Coach die als eerste ter wereld met haar kind ging werken met andere technieken en methoden dan de reductionistische bekende wijze.

Het “Holistisch Wereldbeeld “ inzetten en activeren betekent meer dan alleen maar weten dat er een  holistisch perspectief is nu, het gaat om het echt durven inzetten. Het vraagt om het afbreken van oude structuren en nieuwe regels en nieuwe manier van omgaan met elkaar.

Ik had deze uitdaging vooral met mijzelf in de eerstse 16 jaar van mijn leven en tussen mijn 16e en 23e jaar gaan ingroeien in de ruimte van eigen ik en dat viel niet mee want geboren vanuit heel bewustzijn wat wij allemaal zijn en weet dit nog. Het is de natuurlijke staat’ ben altijd in verbinding gebleven met de vormeloze wereld en het vormloos bewustzijn. ”

 

Ik ben volledig transcendentaal en vrij en onmanifest.

Eer… het gaat overal en altijd om sturen en hier ligt ook de link met groepsdynamica, funtionerend roulerend leiderschap vraagt om toenemende complexiteit. De zorg garanderen en ook continuiteit voor het bestaande garanderen en aan de andere kant iets doorbreken dus nieuwe dingen doen waarmee vernieuwing kan worden ingevoerd!

Het hart is de enige realiteit en deze bron is de bron zelf, en dit is het doel van Evolutie. Wetmatigheden en basisprincipes en methodiek is voor ons de narratieve methode. SYNTONY en Flow gaat over deze wereld kompas.

Ik zie allemaal manifestatie om mij heen van mislukkig van integratie en dat maakt dat ik een top coach ben geworden onderweg in deze afgelopen 25 jaar en dat is niet alleen maar ontstaan door de vele opleidingen!

 

Ik ben een healer en ben geboren in London. De allerbelangrijkste samenwerking in het aanreiken van deze planetaire healing  en Evolutionary Leadership Circle aanreiken is deze vertaling, ik vertaal en maak alles eenvoudig want wij zijn heel nuchter in Nederland dus er moest een brug worden geslagen om meer te kunnen overgaan in dit Bewustzijn.

 

Het maakt zich los van alle vormen en bestemmingen. Ik weet nog dat mijn bewustzijn zelf ook in het universele geheel was, ben dankbaar dat we nu op dit punt zijn gekomen als samenleving – het is een paradox. Een paradigma bestaat uit patronen en het is heel bijzonder om die patronen te kunnen aanraken en zelf sturing te geven. Een kern in mij is eigenstandig en dat is ze altijd en dat is zelfvertrouwen, een sturende instantie en ze weet altijd wat te doen.

Wat maakt dat wij ons zo gedragen zoals we ons gedragen en hoe begrijpen wij deze natuur van realiteit? Brengt het ons support en hoe gaan wij in ons subtiele nivo trouw blijven en hoe blijven we trouw aan archetypische vormen en tendensen die we mogen leren zien en leren begrijpen? Het manifesteren van Geest en Absolute Zijn. Manifestatie moet je echt zien als een modificatie van het bewustzijn zelf en bewustzijn is wat wij allemaal zijn en dat heb je niet, dat ben je.

 

Ik had zelf tot mijn 23e jaar echt geen leermeesters om hierdoorheen te gaan om met toezicht het proces van loslaten door te gaan en mijn talent te kunnen vrijmaken want ik ben al volledig transcendentaal en vrij en onmanifest. Ik ben Die Ben. In mijn hart en begreep er niks van dat anderen dit niet ook hebben van nature, dat je niet als getuige kunt zien wat er speelt in deze wereld en waarom ik wel in de helikopterview zit en altijd van daaruit wil sturen en helpen en anderen dit niet zien.

Ik werd te  vroeg geboren en startte in de couveuse en toen was er alleen nog maar DIT VOLLEDIGHEID. Alles is transcendent en overstijging van tijd en ruimte en er is alleen maar dit hier nu een subtiel hoger bewustzijn.Dia12

Kosmische eenheid. Vorm en vormloos zijn en als getuige gewoon alles waarnemen. Braham is de wereld. De hele kosmos kun je ervaren in je Hart. In perfecte gelijkwaardigheid van alles en genade is allesdoordringend. Heel deze wereld is het goddelijke en er zijn objecten en er is geen subject en alleen maar DIT. Liefde in eenheid en volledig transcendentaal zijn en vrij zijn en onmanifest. Het hart is de enige realiteit.

Telepathie en precognitieve dromen zijn voor mij heel normaal en ik had deze heel veel als kind, ik kon trappen lopen en over de aarde heen springen en ze kwamen mij halen in mijn kamer en ik kon door de muren lopen, ik had ontmoetingen met archetypische vormen en patronen en ook ontmoetingen met subtiele entiteiten en dat hogere bewustzijn vraagt om een sterk ik bewustzijn! Je zou kunnen denken dat je gek bent of vreemd maar het waren wel mijn ervaringen dus ik ging in dialoog met de juiste mensen die mij hierin bevestigende wat ik had meegemaakt en dat was pas vele jaren later rond mijn 26e jaar… en op mijn 29e kwam ik in aanraking met Paul Liekens en startte in zijn training en werd zijn assistent jarenlang en begont met de methodieken met mijn eigen zoon.

Ik ben daarmee bezig geweest, diepgaande transformatieprocessen en dat duurde echt eerst gewoon 23 jaar om daarna op 23 jarige leeftijd met een zeer hoog begaafde zoon, het abstracte denken en denken over mijn eigen denken, en het sociocentrische gerichte ego .. een normaal aangepaste volwassene en door het passeren van de filosofische band  met mijn “zelfzijn””  op integrale wijze doorgegaan, ging het huis uit met 15 jaar en stond op eigen benen met 16e,  zag hoe mijn zoontje, ook een andere ontwikkeling had, ik was zelf 23 toen hij werd geboren en hij stond al met 4 maanden aan het bed, hele sterke beentjes en hij kon een puzzel in elkaar leggen, met puzzelstukjes leggend van 1.500 en dat al met 2.5 jaar en hij werd getest en dat ging toen alleen nog maar tot een iq van 154….dat kreeg hij en er ontstond paniek om mij heen vanuit de omgeving want dit hadden ze niet in huis ..het was dus vooral mijn leefomgeving die de juiste juiste informatie niet kon aanreiken dus ik ging verder met mijn Quest….

Er ontstond stress om mij heen vanuit de professionale leefomgeving,omdat hij geen normale ontwikkeling zou gaan doorlopen en zou gaan experimenteren, dus ik moest als moeder een keus maken. Mijn ziel bracht mij in contact met Dr.Ervin Laszlo en begon al zijn boeken te bestuderen en mindmaps te maken en het was mijn taal en mijn eigen wereld, ik kwam voor het eerst thuis, dus ik zocht hem op en kreeg uitnodigingen als hij naar Nederland kwam in de jaren daarna. Dit was 1998…daar is dit alles gestart…

Ik voelde intuïtief dat dit om iets anders ging, het was een uitnodiging tot een dans, de dans van Syntony. Mijn hart en intense gewaarzijn leeft vanuit een diepe flow en die flow zorgt dat mijn ik zo intuïtief kan handelen en actie kan ondernemen via mijn gedragspatronen als het nodig is en verder blijft mijn ik altijd afgestemd in mijn eigen onzichtbare bewegingen en omgeving en dat is vanuit de natuur en mijn eigen meditatieruimte en mijn eigen focus op voeding en ritme en regelmaat en dat is grace, ik houd alles simpel, grace, elegantie en dat is overwegend zijn en een composed way of being, dat betekent: iemand die kalm is en vrij van nervositeit en dus samengestelde manier van Zijn. ‘ZIJN”. Mijn cognities staan los van mijn sensitiviteit en mijn intuitie en zenuwstelsel wat alle prikkels ontvangt.

Ik had in de periode 1997 ondertussen gekozen voor het Montessori onderwijs en daar wilde het team graag dat ik Arvin mijn zoon, daar zou houden en niet luisteren naar de reductionistische manier van sturing geven vanuit de ggz en kreeg ook advies daar niet naartoe te gaan, maar ik was niet voldoende bekend met holisme want ik had dat  niet meegekregen vanuit huis en ook niemand in mijn leefomgeving was hierin thuis dus mijn logische ik en mijn mindset, het nivo van bewustzijn waarin ik functioneerde vanuit mijn omgeving, die manier van denken dus en die patronen dus in gedrag, dat nivo, vooral reductionistisch en het gele denken, geen turquiose .. in Spiral Dynamics, deze laag van bewustzijn activeerde de patronen en  wilde graag aannemen dat deze professionals het wel wisten wat het juiste was om te doen. Het is de grootste vergissing die ik heb kunnen maken in mijn leven en tijdens mijn leven zelf en dat is de grootste reden dat ik dit boek nu schrijf!

Voor alle hoogbegaafden en voor alle innovators en sociale ondernemers en ook voor alle mensen met een open manier van kijken naar onze wereld nu hier, daarvoor schrijf ik dit boek.

Gebrek aan inzicht en gebrek aan kennis, kennis bestaat uit 3 vormen; voelen en denken en intuitie ; intuitie is weten, en dat is en dus de grootste les in mijn leven zelf dat leren leren gaat over je eigen weten en dat kennis ook je innerlijk weten is en niet wat de professionals om je heen zeggen! Ik ben vernederd en ze hebben geprobeerd om mijn passie klein te maken en mij aan te praten dat ik iets zou mankeren en gelukkig is het niet gestopt in mijn ontwikkeling door de mensen om mij heen die ook mijn ervaringen deelden die ik later zelf opzocht, sturing gevend gebleven dus, ik ben altijd in dialoog blijven gaan en er is niemand die mij iets kan zeggen over mijn realiteit en werkelijkheid en daarmee wil ik dit vertrouwen aanreiken aan jou, jouw weten en jouw kennis, dat is jouw denken en jouw voelen en jouw weten en dat is kennis die nodig is in de wereld voor onze volgende generatie!

 

Mijn focussing invoelingstechnieken en begrenzingstechnieken zijn de angstreductie technieken vooral om je eigen transcenderen mogelijk te maken.

 

Content Syntony gaat over afstemmen op een nieuw wereldbeeld.

 

Hoe ga je facilitereren in een transdialoog en hoe kun je hierin bewegen? Het is een onzichtbare beweging en dat vraagt om realtime experiences.

Artsen, therapeuten, hulpverleners en advocaten komen naar mij toe voor consulting, en niet te vergeten ook priesters en dominees doen eraan mee – dit is diepe transformatie!

Intuitieve intelligentie is een verrijking voor een complexe wereld zoals we de wereld nu om ons heen ervaren en het proces van bewustzijnseigenschappen is de nieuwe human resource dus dit overzicht bieden in complixiteit van gevoelens vraagt om een interne kompas. Er zijn verbindingen met een A Veld en dat kun je met de Earth Spaceship Vision inzetten en activeren.

Ik kom helpen vanuit “Systems Thinking’en content aanreiken omdat het zelfonderzoek en bewustwording onderdeel is van inzicht in deze nieuwe wereld en daarvoor is het nodig dat je modellen en concepten leert samenbrengen en elkaars studies gaan aanreiken en aanvullen. Ik ben een verbinding aan het maken met dit netwerk op wereldwijd nivo en heb alle platformen laten samenkomen en samenzijn en laat zien hoe je toegang hebt tot dit A veld. #Autopoiesis is #zelforganiserend zijn en via onze #stuurgroep leer je dit vitaal in te zetten omdat je het vooral zelf bent.

 

Wij doen dit via de officiële aanbestedingen en zullen via de overheid  het sturingsproces met overzicht  laten verlopen dus eerst de  Bachelorstudenten en dan mag het naar de ondernemers toe en kan het ook particulier worden aangereikt als Consultancy en kun je zelf Practitioner worden in Syntony Methode.

 

Wij zijn al actief gestart met wereldwijde groepen hosten en faciliteren, wij functioneren zelf in 5.000 leergroepen en wij zijn bevoegd om te certificeren en reiken het intern aan, zodat er meer hosts zullen zijn in elk land, die bevoegd zijn om met onze tools om echt integraal te gaan werken en te gaan innoveren.

Deelprogramma,s aanreiken en workshops en seminars over deze wereld waarin we leven is geen consensus want er zijn veel onzekerheden en onduidelijkheden en ook veel vragen hierover. De meeste, expliciet op hoogbegaafdheid toegesneden hulpverlening en begeleiding wordt geleverd door coaches en andere hulpverleners met een zeer diverse opleidingsachtergrond!

 

Het aantal psychologen, psychotherapeuten en psychiaters dat zich nu met hoog -begaafdheid bezighoudt is nog dun gezaaid. Het aantal neemt wel toe en daarmee dus ook een vooruitgang en motivatie die we voelen omdat deze open dialogen op scherp worden gesteld.

Ik kom de deuren openen hiervoor en ben de portal zelf, ik werk wereldwijd binnen de grootste netwerken samen met de grondleggers en psychiaters en top experts binnen de Sociale Wetenschappen. Is een wetenschappelijk verantwoord iq nodig of is er een meer verantwoorde  manier zoals een zijnsluik? IS dat meer op zijn plaats? Ik zeg ja!

Met Evolutionary Leadership zetten we deze Open Space neer.

In mijn sessies ben ik altijd bezig met de basis van theorie en praktijk en verken met anderen wat daarin allemaal meespeelt. Uitingsvormen van creativeit zoals het moodboard en eigen levenspad banen in deze wereld met de worldcompass van Syntony het navigatiemiddel en de navigatietools van Syntony – Het is een proces van vallen en opstaan en daarom is gelijkgestemden heel belangrijk om met humanistische georiënteerde mensen om je heen dit leven zo te kunnen vormgeven en in een lifestyle te kunnen bewegen. Creatief leren leren en een leven lang leren is wat wij uitdragen. Teleurstellingen zijn niet te vermijden en als creatief en intens mens en als levend mens kunnen deze teleurstellingen heel hard binnenkomen en hoe je daarmee omgaat is hoe je leert wie je bent. Je mist kansen als je doet alsof het je allemaal niet raakt en dan ontdek je ook je eigen ruimte niet dus ik maak mensen bewust hiervan en de noodzaak om deze ervaringen aan te gaan is juist wat meer keuzevrijheid geeft. Expanderen van je bewustzijn en heel veel topmomenten koesteren en erop vertrouwen dat je zo meer bewuste keuzes krijgt om ook je moed te blijven verzamelen om je eigen passie te blijven inzetten in deze wereld. Met de minder gebruikelijke paden hebben wij hoogbegaafden meer voorsprong en wij zijn integrale denkers en wij zijn innovatief.

Interactieve workshops helpen in het levensloopperspectief om dat centraal te stellen en ook gaan we in verschillende levensfasen na welke soort keuzes je kunt maken en via divere werkvormen staan we stil bij ervaringen uit ons eigen leven en de zelf te kiezen diepgang. HOE kan je eigen manier van leren van succesmomenten en van teleurstellingen bijdragen en hoe kan het ook zo blijven bij het ouder worden zodat je meer wijsheid blijft vergaren en meer creatief leren kunt beleven? Dat is mijn levensverhaal en waar mijn hele boek over gaat. Ik kan niet anders dan nu heel open te zijn hierover en dit niet langer voor mezelf te houden, Anneloes Smitsman was hier in Zeeland 2 zomers geleden en ze zei heel helder, je leest het Veld en je spreekt haar taal dus dit kun je niet voor jezelf houden Sarah. Ga de mensen helpen.

In verschillende levensfasen heb ik ervaringen in het begeleiden van hoogbegaafden, en ik ben hier nu ook om ook jouw eigen inzichten te helpen aanscherpen en ben er voor jou als professional en als persoon. Ik ben dankbaar dat mijn persoon werd ontdekt en aangeraakt om actie te gaan ondernemen.

Ik bied een Master Opleiding en Content en tools, ik help met het implementeren van onze Software en sturing geven in netwerken van netwerken en festivals opzetten, tools in te zetten op de werkvloer binnen HMR en master,s open dagen en diners op te zetten voor studieverenigingen en voor stedelijk bestuur.

 

The Art of Hosting – Een spacelab zijn betekent dat je anderen steunt en helpt met het neerzetten een interactief impactvol en flow met Tech gaat verbinden, de soft Technologies, de menselijke interacties. Change Makers weten hoe dit werkt. Ik ben WorkFlowStudio gaan opzetten als we-space-lab. Het was 2011 en de Consciousness en Impact die mocht worden ingezet om een praktische cultuur te gaan opbouwen binnen Nederland was mijn uitdaging na het lanceren van de Club of Budapest Nederland in 2003

Mijn eigen leven, lifestyle, is een kosmische visie en een  wereldbeeld wat gewoon “heel is” betekent dat we hier allemaal zo mogen leren om kosmisch te denken – Intuitie.

 

Mijn zoon was en is heel normaal en heeft transcommunities helpen ontstaan en ook salutogenesis ingebracht in de samenleving. tijdens zijn leven zelf met alle mensen die wij mochten ontmoeten en waarmee wij onszelf hebben verbonden ..samen met mij onderweg tijdens dit leerpad en deze dans in Syntony.

 

Salutogenic design zal je leven veranderen! We moeten meer leren hierover hoe we zelf meer gezondheid gaan inbrengen in ons huis en in onze leefomgeving en in ons werk, ik begon dus met dure opleidingen in NLP in Belgie in het hele traject als NLPTrainer volgens de de richtlijnen van Anne Linden en koos als leerweg de helende holistische benadering van Dr.Alberto Villoldo Ph.D. The Four Winds Society. Begon zelf met Ayurveda en deze oudste geneeswijze ter wereld heeft haar wortels in India van meer dan 5000 jaar geleden. De indier van vandaag heeft zijn eigen Ayurvedisch genezer, zoals we hier onze huisarts hebben. Hij die kennis draagt is Vaidya. Levensinzicht dat betekent Ayurveda. De som van al je eigenschappen en en je unieke persoonlijkheid.

Workagile – making work agile.

Een diepere betekenis en een betere kwaliteit van leven en het implementeren van een holistische benadering. Hoe kun je eigen huis en je werk je gezondheid verhogen?

Salutogenesis is de desig trend en ze kijkt naar waarom dus Salus betekent health en in Greek betekent genesis origin. IK DEED dit al als kind met een mindmap en tekende hele dagen…. zat hele dagen te kleuren en mijn onderbewustzijn kreeg zo ruimte net als het schrijven in mijn dagboekjes vol, elke dag schrijven..

Designed to thrive, dit gaat over het belang van een architecture en hoe je dit doet in de toekomst. Dit is interne communicatie en dat is echt identiek aan je gedrag, dus wat je denkt en wat je gevoelens zijn die je ruimte en focus geeft is wat je zult zien als resultaat om je heen en dat is dus empathy en vriendelijk zijn voor mij, deze flow is Syntony Sense, het is een levende context zijn als mens en dit ook echt begrijpen dat je dit bent in deze tijd nu waarin we transformeren. Deze transformatieve rol kun je zelf ook leren innemen en activeren en het is nodig voor de inviduele en collectieve vooruitgang!

Leerzame ervaringen die we willen delen omdat het gaat over rijk en arm en over oppervlakkigheid en de wens naar meer diepgang. Integraal denken en leven is heel normaal en zelfs supernormaal. Het heeft te maken met hoge waarden en normen en een samenvatting kunnen geven van de complexiteit en deze heel natuurlijk uitleggen in eenvoud. Unity is een diepere realiteit. Ik durfde dit niet te vertellen dat ik ervaringen had met deze andere werkelijkheid. Het is nu eindelijk erkent op wetenschappelijk gebied is het nu de doorgang en al dit begrip” dat het mogelijk maakt om de unified nature of reality te delen. ”

 

A voice, een stem van deze support van anderen om elkaar te helpen dat we niet afgescheiden zijn en bewustzijn niet iets iets dat mysterieus opkomt want, mind is matter en bewustzijn is wat we zijn, in de hele wereld.

Deze missie om deze boodschap in te brengen in de wereld is de visie en daarmee ook deze identiteit als Sarah voeding gegeven als instrument,  ben een Change Agent en  help de transformatieprocessen en de vele anderen met deze diepgaande veranderingsprocessen want de problemen die er zijn nu, ze zijn een symptoom van de ziekte in onze samenleving en dat is wat ik daarin vertel, dat is mijn facilitatie. Het is een mogelijkheid om samen te zijn en samen te komen in deze vooruitgang, en dat zal het altijd zijn. Het is een unity reality, dat moet je zelf ervaren en belichamen. De hele wereld view laat zien dat informatie fundamenteel is en dat gaat over universele informatie dit is helder aan het worden nu. In heel veel gebieden leren we nu zien dat digitale informatie communiceert in de wereld en dat zijn dezelfde technologieën als de fundamentele realiteit van ons universum. Virtuele realiteit. Ons universum is geïnformeerd. Dit gaat over patronen van informatie. Het informeren van vorm, dit komt van diepere lagen van bewustzijn.

Zonder het woord informatie is een perspectief lastig uit te leggen. Het is een privilege van weinigen, informatie is fysiek, we zien dat velden processen zijn van fysieke realiteit, en er is geen krachtiger, praktischer en sterk op ontwikkeling gerichte aanpak gevonden dan het pad van de mysticus.

 

Wij zijn die mysticus en dat betekent dat we transcenderend leven en leren leven met de gelijkgestemden onder ons en met elkaar kunnen resoneren.

Dia18

Zonder druk leven en zonder teveel spanningen vraagt om een wereldkompas, een eigen kompas en een ladder om te weten dat je het juiste doet en je de bewegingen om jou heen activeert. Dat is Syntony, met de kompas kun je navigeren – Onderwijs, de zorg, veiligheid en bealstingsdruk, pensioenen zijn onderwerpen waarmee Nederland bezig is en dat is goed als we dat praktisch gewoon oplossen. De soft skills zijn hiervoor nodig.Dia25

Het ervaren van het leven zelf gaat over dingen doen, het wennen aan stress, geldstress, drukkende gevoelens, moeder zijn zonder vader in het gezin, kracht uitstralen en de wilskracht en mensen om je heen waarvan je houdt, het geluk met je kinderen, de liefde, warmte, leuke dingen kunnen doen. Ervaringen – waar haal je dit geluk uit en hoe doe je dit?

Ons promotieonderzoek richt zich op levensverhalen met therapeutische werking van het herschrijven van het levensverhaal op het psychologisch functioneren en de positieve geestelijke gezondheid/ Promotietraject Syntony Conversations online leren met content

Fijn dat je hier bent en dit leest nu hier met mij samen, welkom en weet dat het een reden heeft dat we elkaar zo hier nu mogen ontvangen in elkaars aanwezigheid vanuit deze diepe gedachtenvormen, uit ons hart, om samen door een deel te gaan van deze wereldwijde ervaring wat nu deel is geworden van mijn ervaringen en ook van die van jou, er is eindelijk bewijs dat dit bestaat waarnaar zoveel mensen zoeken, voel je intens welkom, hier nu met mij in deze ruimte, waar je ook bent op dit moment. We zijn actief en dat is inmiddels met 500 leiders binnen 50 landen op dit moment met de tools van Syntony, de Soft Technologies. Nora Bateson kwam het Warm Data Lab starten vorig jaar in Nederland. Ons netwerk is een vooruitstrevende beweging en wij kennen elkaar onderling. Wij openen de grenzen met elkaar samen en vanuit onze eigen activiteiten.

Binnen deze nieuwe wereldvisie is alles gebaseerd op werkelijkheid en bewijs, het bewijs is er nu wetenschappelijk! Het is aan de wetenschap, ik heb het Ministerie van onderwijs benaderd in 2014 toen ik terug kwam uit Wenen naar mijn samenzijn met Alexander Laszlo in het opstarten van Syntony World Cafe wat toegang kreeg na de World Cafe die werd georganiseerd door hem in persoon. Het was het onderwijs hier in Nederland het orgaan zelf, zij gaven mij terug ‘dat het aan de wetenschap is dit aan te reiken en zij niet over platformen en denktanks beschikken om deze nieuwe informatie van het nieuwe wereldbeeld over te dragen. ”

 

Wij moesten lachen onderling en zijn die platform dus zelf voeding gaan geven onderling en zijn doorgegaan.

Zijn wij in de mogelijkheid om deze ziekte van het wereldbeeld te gaan oplossen want dit heeft te maken met de natuur van de realiteit zelf.

Ik heb een ervaring gehad als kind om tussen deze dimensies te wandelen in de supernormale ervaringen, door het gemis aan de executieve functies zorgden mijn brein ervoor dat het voor mij een lange tijd niet zo was om mee te doen aan de normale processen van de kinderen om mij heen omdat impulsen mijn leven hebben beheerst en ik moest leren focussen op wat belangrijk is.

 

Dat is wat mijn bewustzijn voor mij doet heel automatisch omdat ik altijd in de flow blijf.

Dat is mijn zelfvertrouwen.

De tools van Syntony zijn er voor ons netwerk en gelijkgestemden, het is een uitdaging om een life person te zijn en heel veel energie te hebben.

 

Niemand is perfect maar als je steeds wel eens ervaart dat het wel bestaat en de impact die je kunt hebben, en tijd kunt doorbrengen met andere gelijkgestemden, dat is een verbondenheid die intense waarde heeft.

We zijn allemaal heel gevoelig en intuïtief van nature en daarop was en is het systeem buiten niet ingesteld dus logisch dat we dit met elkaar zo blijven verstoppen al de ervaringen van  telepathie en zo ook het lopen door de planeet, je zag misschien ook wel eerder al, hoe alles samen kwam en hoe al onze ervaringen samen komen nu, dat is waarvan we allemaal houden. Er is een oneindige spark en het is het enige wat er is, wij hebben het healing proces nog niet volledig samen ingezet in onze samenleving, we zijn wel al heel hard bezig daarmee en daarom nu dit boek,  wil alleen maar deze revolutie delen, ons collectieve wereldbeeld is beïnvloed door het paradigma wat oud is en materialistisch is en gaat soms nog over gescheidenheid. Het is leuk om jou ook te mogen ontmoeten nu hier, schreef je als kind ook al dagboekjes vol en als heel klein meisje of jongentje..wilde je ook alleen maar meer openstaan en alles opvangen, de lichamelijkheid is al heel vroeg intens, hoge prikkelgevoeligheid en hoog energie nivo, opgewondenheid en snel praten en ook gedreven zijn en enthousiasme ..dat mag en is leuk, het kind in ons.

Dit project van Syntony Conversation is er om te delen op wereldnivo omdat het normaal is dat we energetische impulsen oppikken van elkaar en elk mens wil de eigen natuur en eigen expressie vervullen, of je nu een brandweerman bent of een chirurg, je wilt gewoon je hoogste versie zijn van jezelf. Het definieren van wie je zelf bent, dat is een journey en quest voor elk mens en wij herkennen dit en dit is niet iets wat je kunt zoeken het is gewoon zoals het gaat. Betekenis is er al en je kunt het zelf leren toestaan en dit dieper leren integreren. Wereldpatronen zijn dominant en het maximaliseren van de beste versie van jezelf gaat over het omgeven van mensen die deze visie kunnen uitdragen, execution.

 

De natuur van bewustzijn is genegeerd, ik ben nieuwsgierig en dat ben jij ook anders zou je dit nu hier niet lezen, dat is al zo sinds 48 jaar, wij hebben deze mogelijkheid om te gaan voorbereiden en om te draaien vanuit gescheidenheid en materialisme in een realisatie dat alles wat we realiteit noemen, unified is en op verschillende dimensies afspeelt in overvloed in een kosmische mind, de wetenschap heeft dit bewezen. Het oude paradigma is verkeerd, het is niet gescheiden. Ik deel dit met jou en ik heb het zware werk al gedaan, ik heb 25 jaar studie gedaan en nu 3 jaar tijd en onderzoek gedaan en bewijzen samengebracht, die nu hier zijn in een nieuw veld van onderzoek, om jou te laten zien dat er een simpel begrijpen is van heelheid en diversity.

 

Er was geen big bang maar een grote adem, tijd en ruimte in een evolutionaire impuls en ons universum bestaat als een coherente identiteit. De staat van het creeren van elementen.

 

Business in de Tech wereld is een ander model. Het landschap bestuderen. Het investeren globally. De contributie van Azie en een overzicht van wat er zich afspeelt globally, het is China en Noord Amerika en dat is een groot ding, de Chinese Modellen zijn enorm en dat is transformatief in onze mindset. Investeren in Global Feelings en Lokaal meer gaan doen vanuit dit overzicht, de invloeden en Google wat de mark domineerde tot 2006 en er zijn nu zoveel andere bedrijven en Fortnite Epic Games, zoveel diepgaande veranderingen en dat is waarin mijn zoon Senn zich verdiept, hij is geboren in 2007 en is een echte change agent.

 

Eindelijk na zoveel jaren is er bewijs nu dat er geen big bang was maar een grote ademhaling en wij allemaal verbonden zijn. Wat is leven? De vraag is zo oud dat het vreemd lijkt dat iemand die modern is in staat is geweest om zo,n radicaal innovatieve reactie te geven op de invloed van de kennis zoals neurowetenschap en sociologie, informatica, literatuur en filosofie. Humberto Maturana is de chileeens bioloog en zijn theorie is bijna 50 jaar geleden ontwikkeld met zijn oudleerling en landgenoot Francisco Varela. Deze theorie heet Autopoiesis. De fundamentele vraag die ik deed was “Wat is leven?”

“Wat is alles wat leeft?”

Driedimensionale weergave van een levende cel gedurende het mitose-proces; voorbeeld van een autopiëtisch systeem. Dit ben ik hier, naast Alexander Laszlo in Wenen, waar we de fotoos maken van de sessies en daarna zijn we dat gaan ordenen en hebben we dit opgeplakt op de wand. Dit was World Cafe, Syntony World Cafe – Syntony Conversations kreeg hier toegang officieel op 06/06/14 #SyntonyConversations –

1898034_262790893888385_1043594934_n

Autopoiese betekent letterlijk “zelf-productie” (van het Grieksauto voor zelf- en poiesis voor creatie of productie). De term werd oorspronkelijk geïntroduceerd door de Chileense biologen Francisco Varela en Humberto Maturana in het begin van de zeventiger jaren van de twintigste eeuw. Ik ben in opleiding geweest bij Kathia Laszlo en haar persoonlijke begeleiding mogen ontvangen en intens mogen transformeren, alles werd aangeraakt en mijn sensitiviteit werd intens bevestigd.

Autopoiese hangt sterk samen met zelforganisatie.

 

De termen autopoiese en zelf-organisatie hebben in de biologie onder andere te maken met het feit dat, wanneer onder de juiste omstandigheden alle componenten van een biologisch systeem aanwezig zijn, dat biologisch systeem ‘vanzelf’ wordt gevormd en zichzelf in stand kan houden. Het is bijvoorbeeld aangetoond dat, wanneer alle componenten van een virus in oplossing worden gebracht, er vanzelf complete en volledig functionele virusdeeltjes ontstaan.

Dit is nu de hier de perfecte tijd voor jou ook, om deze boodschap te gaan aanreiken, dit is niet nieuw het is al eeuwenoud.

Ik heb deze opleiding gevolgd in een persoonlijk mentorship van 1 jaar en begeleiding ontvangen van Dr.Kathia Laszlo.  Ik funtioneer vanuit de leergroep met nog 34 wetenschappes die hierin zijn gaan innoveren met elkaar samen vanuit elkaars ervaringen met elkaars eigen talent.

Daarnaast nu jarenlang aan het samenwerken op wereldwijd nivo en intens samengewerkt met deze theorie in grote netwerken heel intensief samen met Alexander Laszlo samen, naast de persoonlijke ontmoetingen en het samen zijn met Dr. Ervin Laszlo en met deze persoonlijke mentoring aan het innoveren nu samen met Alexander Laszlo en Marcel Verwei mijn partner, in deze wereldwijde faciliteiten door wekelijkse intervisie wat wij nu zelf activeren en wij geven nu supervisie vanuit onze lokale omgeving omdat er zorg moet zijn voor het juiste aansturen en het nieuwe leren hoe je kunt gaan begeleiden binnen netwerken met deze nieuwe taal om de grootste veranderingsprocessen van deze tijd nu te kunnen begeleiden. Deze tijd waarin we nu leven is uniek en de meest intense tijd die er ooit was.

 

 

evolutionary-leadership-10-728Elke cel in ons lichaam is een community en ons lichaam is een community, elke cel heeft betekenis en heeft een effect op het geheel. Wij begrijpen dit nu pas dat wij cellen zijn van ons universum net als alle cellen niet per ongeluk zijn en wij zijn cellen in deze impuls als een cluster een organisme als een levend systeem. De planeten resoneren met elkaar en wij hebben biologisch leven mogelijk gemaakt maar wij zijn ontstaan uit sterren. De eerste sterren. Rockstars.

 

Ik zag als kind al Andere dimensies en wist dat dit de vooruitgang was in deze evolutionaire impuls en wij hebben betekenis en wij praten daarom over gewaarzijn en wat realiteit is. Ik vertelde dit aan mijn moeder en ze zei mij dat ik het gedroomd had dus er was verder geen ruimte om te mogen en kunnen filosoferen hierover, ik ging dus gewoon door met onderzoeken.Ik wist dat ik geen machine ben en mijn lichaam dat niet is.

Het oude paradigma is ontstaan uit dingen maar wij realiseren dat gescheidenheid een illusie is. Mijn avonturen zijn gestart toen ik mijn transpersoonlijke ervaringen ben gaan opschrijven in mijn dagboekjes want ik zag daarin dezelfde patronen terugkeren.

 

Ik moedig daarom het tekenen aan voor kinderen.

In de normale bewustzijnstoestand ervaar je jezelf als stoffelijke object en dat is begrensd door onze huid en levend en ademend in een wereld met newtoniaanse eigenschappen.

 

 

evolutionary-leadership-19-728Onze waarnemingen worden beperkt door de fysiologische beperkingen van onze zintuiglijke organen en de fysische kenmerken van die omgeving – Transpersoonlijke ervaringen kun je onderverdelen in 3 categorieen en dat is het overstijgen van de normale barrières en de beperkingen van het door de huid ingekapselde ruimte van het ‘ ik “.

One thought on “Syntony Quest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s