November 2019

Energie intuitief healer wat er gebeurt collectief en dat is identiteit shift collectief en gek doen en de kracht van luisteren.

Ik werk samen met andere intuitieve healers wereldwijd en deze maand is het vanuit een belangrijke holding space omdat het een interessante boodschap is, het is gek doen en nog gekker doen, dit is een boodschap die we hebben ontvangen, balans vinden in je eigen reacties wat er gebeurt in de buitenwereld, dus wat triggert jou en wat veroorzaakt jou verdriet? Het is November en dit zul je dus oppakken en dit zal je horen en zien dus als mensnen gek doen in de buitenwereld zul je zelf goed in balans moeten blijven en zien wat nodig is en als je dit kunt voelen wat je eigen gevoelens zijn en wat je eigen gedachten zijn dan kun je uit al die reacties wegblijven dus het is jouw proces en het is jouw journey.

Het is belangrijk om weg te blijven uit argumenten want elk mens heeft een eigen mening, het is dus nodig dat je beseft als je een activist bent, dat je vanuit een plaats kunt spreken waar het gewoon goed is en iedereen heeft een eigen part in deze puzzel. Wie ben je en waarom ben je hier is echt het enige wat je kunt vragen aan jezelf aan je hart, het is niet makkelijk om dit te beantwoorden maar het is wel activerend om gewoon goed te doen en je omgeving te helpen en dat sociaal en economisch te doen. Het is nodig om bij jezelf terug te komen en goed te voelen wat jou getriggerd heeft en wat die energie is wat je dan daarna meeneemt in een volgende conversatie met een ander, dus ben je iemand die bewustzijn vasthoudt in je focus en je wilt helpen met een oplossing, dan moet je helder zijn.

Ik mediteer echt geen 5 uur per dag en ben ook geen veganist, ik schrijf ook geen regels voor maar ik weet wat ik nodig heb en hoe ik reageer onder stress en ik leerde dat onderweg en terwijl ik het zag was het wel het meest intensieve wat ik kon leren dus niks laten blokkeren. Dingen die je wilt doen in de wereld en je interne wereld goed in balans houden, ze beweegt ergens doorheen en ze kan getriggerd zijn want 3D is niet meer de standaard, dus gekheid in de buitenwereld, de wereld is vol met detox en we zien de ziekte in de wereld en ook in humanity zelf dus kijk in jezelf als je een healer of trainer of teacher bent, je moet het zelf eerst goed in balans brengen. Weet hoe je balans brengt.

Zoek uit hoe het werkt om diep in een centering te zijn en dat kan door dansen en mediteren maar ook door fietsen en ook door te observeren, iedereen doet dit op een eigen manier dus je kunt gewoon nieuwe nivo,s van vrede vinden in jezelf en dit kun je inbrengen in deze wereld op jouw manier en er zijn altijd mensen die ook goed zijn voor ons, vertrouw die flow. Je ziet dat beeld buiten en wat je kunt doen is het verschil maken van dat beeld en een deel eruit aanpakken met je passie en uitzoeken hoe je bepaalde mensen kunt helpen dus zoek uit wat het is, het is identiteitsshift.

In een collectieve shift waren we jarenlang bezig hiermee maar heel veel mensen gaan nu door een identiteitsshift, er zijn veel relaties die nu veranderen en je idee over het werk wat je doet of waar je leeft, we gaan er nu doorheen om met een identiteitsshift de eigen kracht te voelen en dat is waar we nu doorheen gaan. Je hebt een winkel bijvoorbeeld en ineens realiseer je je dat het er meerder zullen zijn in de komende jaren ..dat is een shift of je hebt een gevoel in je buik en je weet niet precies wat je ermee moet doen, schrijf het maar op, minder stress en meer plezier in community, en schrijf op, wat ik de wereld aanreiken?

Onvoorwaardelijke liefde aanreiken en het kind in de ander zien, de wonden in de ander, ik zie ze dus ik kom dat geven aan de wereld en ik zou dat ook graag zien dat nog meer mensen dit doen voor elkaar, je zult hierin moeten werken met de energie in je buik en ermee bewegen en voelen of het goed voelt om deze verdere stappen te ondernemen. De kracht van luisteren.

Deze kracht van luisteren gaat over iets zeggen zonder dat je wat zegt.

Welke woorden en je tonatie en je energie wat zegt het? Ben je in je centrum goed in balans?

Ik zie het als anderen in stress zitten en ik luister daarom elke dag goed in mezelf dus ik check in en schrijf op hoe ik mij voel, gewoon een paar woorden in mijn journal, het ligt altijd op mijn desk en het zit in mijn tas want dit is beoefenen van wat ik voel en dat een krachtige tool want hoe meer ik kan voelen wat ik voel des te meer ik kan observeren en waarnemen en mezelf kennen, ik weet hoe en hoe niet iets te doen want ik wil geen stress in brengen in mijzelf. Intuitief luisteren is dus een meer emotioneel intelligentie manier van gewaarzijn en als planeet is dat wat we zien gebeuren, dit is een kracht van verhoging op deze planeet want wij zijn niet de volgers van onze intuitie, je zult zelf goed moeten gronden en heel erg goed met je voeten op de grond blijven staan en ook al krijg je visies en boodschappen door, je zult als een wetenschapper moeten observeren en die boodschappen en visioenen interpreteren, dus ..is het je dieet of je bloeddruk of is het je geld of is het je relatie …je zult dit moeten gronden want er komen nieuwe mogelijkheden en dat is je werk om ermee te werken en dat is gronding, je moet dit heel goed inbrengen en er goed en lang over nadenken dus reflecteren hierop, dit is intuitief zijn en centering, diep luisteren in alles om ons heen en dat is de support zelf dus je zult echt pas in actie kunnen komen als je diep van binnen alles toelaat om er te zijn. Dit is de kracht van luisteren en er zijn nieuwe notes van bewustzijn in muziek zelf en ook in mensen, het is als een album van remastering, je favourite band ..voor mij is dat Depeche Mode en Bob Marley en als je luistert naar de nieuwe series die nu worden gemaakt – alles verandert en dit is de identiteitsshift, dus dit is je soulshift. Het is fijn om deze soulmagic retreats te doen en wij zijn overal beschikbaar om workshops aan te reiken en we doen ook deze intuitieve workshops vanuit trainingevents en dit is voor soul focused ondernemers en dit gaat over 5 dagen en achter de schermen goed om te gaan met waar je doorheen gaat en hoe je een idee kunt inbrengen in de wereld. Deze maand heeft Lee Harris een zelf ontwikkelingsveld en een journey in je heart gechanneld en dit zorgt dat je de mentale fasen uit je kindertijd kunt reframen en dit is beschikbaar op Amazone en deze maand is er ook iets te vinden in zijn portal in mp3 dit gaat over ziekte in de angst voor de toekomst. Deze portal kun je vinden via de website van Lee Harris en je leert ook hoe je elke maand toegang krijgt tot de persoonlijke facebook groepen. Je kunt dit zelf ook ontdekken deze journey in je hart en ik hoop dat je een fijne maand hebt deze maand November. Pas op met te snelle gedachten in je mindset, doe je hartmeditaties.

Zit gewoon met je handen op je hart en begin met je eigen mantra of als je help wilt zeg dan I love you heart, I am greatful and I am listening to you heart … just sit for 5 minutes,,,

Breng je energie terug tot de bal van licht en voel je verbinding met je hart en voel je hart genoeg en voel genoeg …teveel denken vraagt heel energie en dat gaat omhoog in je mindset en dat is een gewoonte of er is of was een trigger in je leven wat zorgde dat je je lichaam hebt verlaten dus je hebt dat patroon nog niet kunnen shiften dus zit elke dag 5 minuten en luister naar je hart. Hoe voel je je in respons tot anderen en ook in dingen dus niet in wat anderen zeggen maar luister naar het centrum van je ziel, het centrum van je ziel is vol met kracht en je hart is je brein van je ziel, het is wat je leiding geeft hier op de aarde dus hartenergie is een leven vol leven. Luister naar je eigen hart en je eigen gevoelens hierin en het verandert, dus focus niet op wat er was maar leg je focus op wat er komt en wie je zult zijn………..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s