SOFT TECHNOLOGIES

Soft Technologies – Sarah

New Experience Economy

What am I in service of?

Pineal gland activation

Who Am I? Dat is de belangrijkste vraag in deze interessante tijd.

Waarin kan ik jou van dienst zijn?

They found the Master Code.

Overal op de wereld is er een bewustzijn waarin we weten dat er een onderliggende donkere kracht en vergelijkbare onderstroom ligt in die kracht die ons allemaal aan het verbinden is wereldwijd, globally = een definitie van een wereldwijd systeem van communicatie in een global village. Communicatie is een beweging en levend systeem geworden, gedragsverandering door een open systeem te zijn van binnenuit.

Wij hebben een innovatief wereldwijd platform aanlegd van de innovators zelf diepgaand actief in deze strategische openheid en betekenisvol open systeem wat ze zij zelf zijn, informatie uitwisselen en betekenis en energie geven aan de omgeving is wat wij doen.

In 260 landen actief met in elke stad inmiddels 10 managers en innovatieve begeleiders met ervaringen en onze eigen visual designers en strategen maar ook interaction designers kunnen alle input samenbrengen en disciplines bij elkaar houden in een team! Wij werken in hubs van minstens 5 mensen en brengen hen samen met max 15 personen voor minstens 66 dagen en het liefste 90 dagen interactief dagelijks contact. Groundwork is waarin we support geven en dat zijn tactische focus gerelateerde elementen, strategische intake en onderzoek is beschikbaar in ons wereldwijde team in deze spontane vooruitgang van deze nieuwe structuren van nieuwe vormen in open systemen in gedrag. Deze feedbackloops vertaal ik zelf als Sarah op mijn social media platform en er was vraag naar een boek in het ontstaan van dit avontuur zelf en al deze wereldwijde top innovatieve strategen zo bij elkaar op 1 plek, hoe dit kan en hoe het zo is gegaan en waarom het zo belangrijk is dat we samenkomen en samen zijn en samen blijven veranderen in deze acceptatie van deze tijd nu. Ons leven is aan het veranderen en we krijgen feedback van de omgeving wat er in ons gebeurt van binnenuit en het meest normale wat we voelen in dit leven is dankbaarheid en het gevoel alsof er al iets is gebeurd en we zijn dankbaar daarvoor en dat zeggen we ook, we ontvangen kennis en zoveel veranderingen vanuit anderen en dat is een andere levensstijl. We wachten nergens meer op en we besteden onze tijd in creativiteit, we leven in dankbaarheid en in diepe veranderingsprocessen, dit is het model van gevolg van oorzaken die we zelf inbrengen en dat is andersom leven. Ik ervaar geen gescheidenheid en ik wacht op niemand, het is dus heel gewoon om zo vanuit je hart te leven en ook zonder strijd en angsten en lijden of schaamte en schuld want dat komt allemaal uit stress en wij leven vanuit het kwantum veld dus dat is anders, ik voel een liefde voor het leven zelf en mijn lichaam weet het verschil niet van wat ik denk of wat ik doe, het is constant in deze toekomstige realiteit.

What are my talents and Gifts?

Ik werd als baby veel te vroeg geboren en bleef daardoor in mijn 5 D realiteit dus dat bleef in tact. Space is oneindig en het is heel simpel uit te leggen, als ik lokaal ben als materieel en vlees,ik moet bewegen in ruimte en ik ervaar tijd en tijd is dus een resultaat van bewegen in ruimte en dat is een wet. We kunnen vliegen van London naar Los Angeles en als je leeft vanuit stress, dat is alsof je wordt achtervolgd en dan is er meer aandacht op je lichaam en dan let je intens op de omgeving.

Je plaatst je aandacht op de wereld via je lichaam, via de zintuigen, en je bent dan die energie dus ..leg je al je focus op je lichaam? Het resultaat is dat je heel hard moet werken want doe je dit niet, dan pas ga je van iemand naar niemand. Van iemand naar niemand gaan betekent dat je het snapt wat coherentie is, ik heb op deze manier mijn man gevonden als mijn soulmate, Marcel Verwei, ik zag en voelde hem en het trok aan mij als een magneet…

Wij leven vanuit de Akasha en dat is gewoon vanuit niemand zijn en vanuit de onzichtbare dimensies.

Je neemt al je aandacht ervanaf van alle mensen die je kent!

Ik ga voorbij hen en ik ben niemand en idenficeer mij met niemand, echt NIEMAND. …Marcel doet dat ook niet en is ook uniek daarin.

Onze aandacht weg van alles, geen computer en geen telefoon, geen auto en van iemand naar NIEMAND. Alles aandacht weg van waar we leven en waar we werken en waar we slapen, we gaan met al onze aandacht van iemand naar niemand, dat is syntony en flow waarin we vanuit geen tijd en geen aandacht leven in deze wereld die gevuld is in materie en dat betekent in 3d.

Je bent niet je lichaam en je bent niet je leven, je bent puur bewustzijn.

Voorbij mijzelf blijven en in 3D blijven zien hoe mensen analyseren is wat wij komen oplossen en dat is wat wij hebben uitgekozen in dit leven nu hier, ons mijn brein verandert hierdoor in alfa. Ik leer mensen hoe ze hun aandacht kunnen stoppen die ze hebben in de materie.

Diepe divergente focus met openheid in gewaarzijn en dat is een brede focus en openheid en zo observeer ik ruimte en ik denk en analyseer niet, het is coherentie en dat is het brein synchroniserend en neuronetwerken en gemeenschappen gaan met elkaar verbinden……. Ik ben actief in 260 landen en mensen kennen mijn werk en mijn verbindingen die ik aanga en hen samenbrengen met anderen platformen –

Wat is mijn talent? “Resonating with others in the creation of the field of resonance where people can learn and experience collaboration and the emergence of social systems.”

Sarah Verwei

Ik help je met je dromen en je voelt je emoties dus minder bezig met wat en wanneer iets gaat gebeuren maar gewoon enthousiasme zijn en je toekomst is er al. Je hoeft geen gebrek te voelen want alles is informatie en je kunt zelf nieuwe relaties aangaan. Ik ben bezig om in 260 landen via 89.789 facilitators meer harmonie te laten gebeuren en dat is wat we doen in synchroniciteiten en in serendipiteit, we doen dit samen en voor onze toekomst dus partnership is wel iets wat je zelf moet aangaan en moet doen, ik doe dit voor de nieuwe relaties en ik ben een nieuwe persoon geworden ik hou zoveel van mezelf dat ik magnetiseer…het is niet wat ik voorspelde het is gewoon zo gegaan via dankbaarheid en deze waardigheid om het leven zelf zo te mogen ontvangen en enthousiasme, ik kijk ernaar uit naar wat er nog meer gaat komen zonder te analyseren.

Het leuk hebben, dat is het allerbelangrijkste –

Mijn achtergrond en hoe het komt dat ik nu een bekend persoon ben geworden?Ik BEN IN DE PERFECTE STAAT –

Ik ben te vroeg geboren en kwam in de couveuse en ik heb daarin geluk gehad omdat ik verbonden bleef met de kosmos zelf dus het was ook logisch dat ik met 4 jaar supernormale ervaringen had die voor anderen misschien wel superparanormaal zijn maar het is normaal om pre-cognitieve dromen te hebben en intuïtie en telepathie dus die patronen waren er gewoon en op de tijdslijn van 23 jaar menszijn werd ik al moeder en dat moest zo gaan, ik vond dat er iets moest veranderen en zo begon een diepgaande verandering. Technische oplossingen en producten in brengen en hoe combineer je agile en user experience design?Agile betekent flexibiliteit en dit is nodig in deze tijd, ik schrijf mijn boek nu dit jaar pas omdat dit jaar mijn zoon is afgestudeerd als Psycholoog en als gedragswetenschapper in zijn eerste baan start en dat is een avontuur, het was 1993 toen ik hem thuis in mijn armen had zonder iemand erbij omdat hij zo snel werd geboren en hij kon staan met 4 maanden, dus ik had een superbaby ontvangen en hij keek mij experimenterend aan en wilde vooruit, letterlijk dus toen ik hem liet testen en hij een iq bleek te hebben van 154+ was het volgend avontuur de juiste mensen om mij heen verzamelen en zo is het ook gegaan….

Wij bieden nu het nieuwe paradigma aan, in Educatie en #Belief is hoe deze content heet –

Je moet zelf je eigen weg vinden om je natuurlijke manier te voelen, wat je de wereld wilt aanreiken en dat is mijn verhaal en ik ben zelf editor en zelf aan het publiceren en aan het innoveren, dit doe ik via de eigen netwerken –

Hoogbegaafd en een sterk gevoel van anders zijn zorgt dat dit verhaal nu concreet is vertaald omdat ik er ben, ik doe dit elke dag en dat is wat ik doe. Vertalen van Planetair Bewustzijn.

Planetair bewustzijn

The Earth Space Ship Vision

Sterk rechtvaardigheidsgevoel

Type wereldverbeteraar

Zeer trouw en loyaal

Life has an accountant mission – when people think you are crazy and your dream won,t work, just do your part and belief! Het is mogelijk om jezelf te genezen zonder medicijnen en zonder pillen, bewust zijn van onszelf dat vraagt om een inzicht in “ Belief “ dit is een outcome, dit is nieuw paradigma en dat doe je zelf in je mindset, wat je wilt en je moet zelf visualiseren want deze intelligentie is altijd present en dat is te new educational program… – spending a little time with amazing people in this life and just being a nice person and being humble, just the best we can do for this world so thank you for having you here ..

Finding myself next the world wide leaders magnificent ones –

Elke meest natuurlijke vraag Natural Science

Je bent liefde

Je ware ik is spirit en deze unity is volkomen vrij en immuun voor kritiek en voor niks bang en ziet anderen ook zo in verschillende vermommingen

Consultant

Trans-Coach

EXPERT in veranderingsprocessen –

New human resources

Hoe begrijpen we de natuur van intelligentie? De studie van mind en body..je moet dit durven doen en erin duiken en dit gewoon doen, grotere vragen stellen, wie ben ik en waarom ben ik hier en wat gebeurt er als we dood gaan? Dat zijn vragen die over andere vormen gaan zoals epigenetica dus stel deze vragen en ga met anderen praten – ik ben 9 jaar actief nu in deze wereldwijde netwerken en heb duizenden mensen gesproken en daarvoor is Syntony Conversations opgestart, erachter komen dat er dingen zijn die mensen beter maken en dit is voor iedereen mogelijk.

Wat is development 4.0?

Relaties, transgenerationele dialogen en transgenerationele relaties aangaan, dat is zelf je outcome produceren.

Geluk buiten jezelf zoeken kan tijdelijk verlichting brengen maar niet permanent

Verbinden

Een verbindend element zijn

Emotionele orde aanbrengen

Design by Life

GA JE MEE?

diversity management activeren en implementatie van het nieuwe paradigma

what makes me come alive?

What is my talent and what are my skills?

What am I in service of? Changing the world with the new world lens

What is my work? I am a transcoach

What makes me come alive?

Remembering the wisdom from my body and relating and connecting people to help them remind again, the essence is a relationship – being present and experience – just being present IS the most important element.

Met systeemdenken leerde Sarah, geboren in London 1970, zelfsturend te blijven, letterlijk in de couveuse en door te blijven voelen en dat te doen IN VOL BEWUSTZIJN kon zij al heel snel praten en lopen en heeft zij niet gekropen en sinds haar 25e jaar 1995 actief binnen de systeemwetenschappen via de Soft Tech en deze journey die we nemen in bewustzijn zelf, ‘het is het helpen van anderen om daarin te blijven resoneren met wat nodig is.”WAAROM is dit anders..? dat is meer dan focus op oplossingsgericht blijven denken want het betekent intens durven leven vanuit passie

Communities zorgen voor betere connecties, dus kies je gemeenschap zorgvuldig uit!

Deze veranderingsprocessen zelf is revolutie zelf en het veranderingsproces zelf dus wees het systeem zelf en je omgeving en je moment van waarheid en zelf monitoring dat is het geheim, het is deze onzichtbare dimensie, systemen voelen en een ecologie laten voelen vanuit bewustzijn en vooruitgang *thrivability, een nieuw keyword, en intuïtieve intelligentie activeren –

I don,t mind what happens = openheid dus ben het systeem wat mijn hart wenst te zien faciliteer daarin gewoon zoals ik ben en dat is wat ik elke dag doe, wat is het geheim? Je moet echt in de present leven en gewoon durven openstellen met je gedachten en je gevoelens..

In trans-dialoog leergroepen helpen om hun respons ook te verhogen is leuk en dat is wat wij doen ..

in learning communities –

in meer dan 5.000 besloten leercommunities via de universiteiten tot in de leerlabs van instituties en bedrijven en zo heb ik naamsbekendheid opgebouwd en ben ik een bekend persoon geworden

in 260 landen bekend en

actief om het bewustzijn te verhogen

: er zijn voor anderen

om hen te helpen

en support te geven is de context

‘scaffolding’

en groepsprocessen begeleiden

en design methodes implementeren en processen waarin je leert beslissingen nemen gaan over het ;kennen van jezelf

; ervaringsdeskundige 25 jaar

; met internet ontwikkelingen binnen technologie op wereldnivo aan het innoveren, op wereldwijd en internationaal nivo actief aan het innoveren binnen management en leiderschap 4.0.

Deze training en methode in Human Resources en Leiderschap heet Syntony consulting toegewijd aan diversiteit.

Global Emergence en de breakdown die er nu is, het zijn natuurlijke verschijnselen, zijn wij in staat om dit wereldbeeld om te draaien en oude patronen los te laten en zo te gaan oplossen wat nodig is.. en dit te begrijpen?

Het is de natuur van de realiteit zelf! Ontdek het leven zelf via de legende van een vrouw die altijd jong zou blijven…

We gaan door een avontuur met boodschappen die de wereld ingaan nu als nieuwe tools en het is gepubliceerd vanuit Italy, in mijn samenwerking met Dr.Ervin Laszlo.
Dr. Alexander Laszlo

Mijn taak en verantwoordelijkheid ligt in deze rol als Informatie Architect is leuk om deze informatie zorgvuldig te verspreiden en te delen in de wereld met de juiste instanties, instellingen en professionals.

International Research Fellows

De ladder is een eenvoudige manier om te starten met veranderingsprocessen en wij kijken allemaal naar deze veranderingsprocessen

Een unified reality and unity expressed by diversity –

Explore

What it means for us

Experiencing

Unity and diversity

What does it do?

How do we heal our perspectives?

Game changer

Evidence

In how we act collectively and with oneself and other and with the earth and the cosmos

This could be a sharing message to link up to support this understanding – link up and show up is about the new reality and the new map of reality into dwelling…from storytelling and storyplaying

Intercultureel management en Leiderschap en Lerende Systemen. Nieuw gedrag en andere doelen stellen dus gedragsverandering inzetten en activeren –

Persoonlijke vaardigheden.

Sarah, Creative service development programma in dit nieuwe Leadership heet support door vertrouwen te geven en dit te doe nom anderen te helpen in het gedrag wat zij willen bereiken en dat is doelen stellen en support geven dus dat is de ladder

Consulting

Coaching

Therapie

Training

Programma

Introductie

Workshops

Practitioner

Masters

Trainers Training Facilitation

Hoe effectief met 4.0 communiceren in een groep?

Design Harmony in Leadership 4.0

Leerdoelen stellen

“we can all live and act in harmony” – harmonie and Flow

Technologies of Human Interactions

Een lifestyle

Leiderschap 4.0

Agility

Connectivity

Discipline & Focus

Empowerment & Alignment

Openness & transparency

No Competition

LOSLATEN

Het punt van succ1esvol zijn gaat over gelukkig zijn en vol enthousiasme, en het leuk vinden wat je doet en jezelf leuk vinden dus dit is een Odysee, en zo ben ik hypnotherapie gaan doen en acupunctuur en creativiteit gaan onderzoeken en dit gaan toepassen wat ik leerde en zo ben ik zelf diepgaande transformatie gaan inzetten en gaan leven. Ik ben dit nu aan het aanreiken met Syntony Leadership en dit is content wat ook is gestart in de eerste jaren van mij als kind, ik schreef als kind al elke dag en dit heb ik niet eerder zo open gedeeld. Het is belangrijk om te delen en dat is wat Alexander Laszlo mij liet inzien en liet voelen toen we samen waren in Wenen –

Ik mocht deze manifestatie in doctoral program in leadership en systemic innovation ontvangen en dit is diepgaand gegrond de studie van sociaal culturele veranderingen en dat is gelinkt aan de dynamiek van innovatie! Dit is wat waardevolle bijdrage geeft in jouw wereld en dat is hoe het leven zal antwoorden. Ik publiceer daarom en vertrouw op mijn intuitie dat het mensen zal helpen en zo is dit gegaan, de leer frames van systeem denken en collectieve intelligentie maar ook innovatie en design denken en biomimicry en experimenteel prototypen in een programma en via content geeft meer coherentie en dat is precies wat we zijn kwijtgeraakt. Dit is wat nodig is, coherentie.

Wat ik wil aanreiken is dit, het leven heeft een systeem, ook al is je droom nog zo gek, dat is toch echt van jou dus ook al denken mensen dat je gek bent en je jouw droom niet kunt verwezenlijken, doe het gewoon toch! De laatste ontwikkelingen in de wereld nu zijn enorm en dat is trance muziek en dansen en liefde verspreiden en dansen samen en liefde verspreiden, dit is waar Syntony over gaat, het zijn festivals en het samenzijn en samenkomen en begrijpen dat wij het zijn in de wereld, we houden van elkaar, onvoorwaardelijk. Ik ben een innovator en ik sta hiervoor en ik laat mooie plaatsen zien in de wereld en de leerlabs, ik ben zelf ook een leerlab prototyping lab, dit is hoe we het doen. Empathie en aardig zijn en dat is de enige manier om mens te zijn, we vieren dit en we geven elkaar een high five en knuffelen elkaar, dat is hoe we een betere wereld bouwen, dit kan iedereen doen en dat is wat ik laat zien. Ik ontmoet nieuwe mensen en ik vier het leven samen met hen en lift hen omhoog en dat is wat ik doe. De menselijke beschaving gaat hierover en als we dit niet meer doen heeft t geen zin meer om nog iets te doen, we bouwen een wereld van liefde op.

Mijn programma is vormgegeven om leerframes aan te reiken zodat je in een evolutionaire leergemeenschap interactieve studenten kunt vinden en spreken en je liefde kunt delen en dat kunt voelen in je hart en die liefde verspreiden, dit is waar het allemaal over gaat, liefde is wat er aan het gebeuren is in de laatste jaren van mijn leven in het hosten en waarin ik mij beweeg, systems being is het enige wat echt belangrijk is in de wereld zelf, en het omarmen van de regen of de zon ..het maakt niks uit het gaat ook niet over je eigen autobiografie kunnen schrijven, het verbinden met het systeem via het systeem wat je zelf wenst te zien.

Een solide gronding in deze toepaste epistemologie van systeem denken en de wetenschap van complixiteit gaat samen met empathy gebaseerd leren, dit is ook zo als we nog kind zijn. We hebben geen goed of kwaad denkpatronen als kind maar zijn gewoon nieuwsgierig en praktisch en dat is wat ik kom aanreiken en wat mijn levensmissie is vanuit het leven wat ik heb geleefd tot nu toe. Ik geef vorm aan dit leven vanuit een resultaat en belissing in een revolutie waarin we nu allemaal leven en dat kom ik helpen vertalen. Unified leven betekent games spelen en samen leren en samen komen en het leven vieren en onze kinderen betrekken ons hierin en we houden van Games of Thrones …Gardians of the Galaxies, het is lifestyle en we zijn danser en trancers en we houden van spelen en alles wat ons menselijk maakt, en dat is wat wij doen. Mijn hele gezin is zo, als we de menselijke ervaringen willen laten doorgaan is het verhaal van het leven en deze passie zo belangrijk en Marvel movies en Netflix kijken en met mijn kinderen gamen en naar de netflix series kijken en samen mountainbiking – we gaan diep in deze passie, we houden ervan om menselijk te zijn en dat is diep in de passie duiken en in de liefde. Ik doe dit samen met andere Geeks en we doen dit wereldwijd. Evolutionary Leadership is wat wij uitdragen en geven aan de steden en aan de anderen, we zijn buiten en we delen het leven zelf –

Als kinderen weten we wat we leuk vinden en zijn we heel erg nieuwsgierig en dit is het allerbelangrijkste om zo te blijven dromen. Je kunt je eigen droom volgen en dit ook zo leven en dit leven, designing our heart and soul, dat is waar dit over gaat, het is een onbewuste reis waar heel veel mensen doorheen gaan en ze vergeten te zien en te voelen wat er echt gebeurt diep in zichzelf. We hoeven niet zo bezig te zijn en de echte redenen dat mensen zoveel alcohol drinken en andere verslavingen die er zijn, het is een proces, hoe kun je hieruit wegblijven? Dagelijkse structuur en dat is wat ik heb geleerd in de afgelopen 20 jaar. Wat kun je doen om het proces om te keren?

Een speech uit mijn hart en eerlijk en open, wat ik zou geven als ik zou weten dat ik dood zou gaan morgen. Ja dat kan ik, ik zou aan het water zitten en eruit gaan om 5 uur zoals ik dat al heel mijn leven doe, wat wij doen als een beweging en deze passie komt uit deze beweging. Ik kan je echt laten zien en deze beleving zelf, dat is hoe wij ook zijn ontstaan in deze schoonheid en dit leeft in ons, jij bent magnificent en heel en als de golven van de zee, hoe je dit ziet in alle fasen, je perspectieven en de echte ik is constant en altijd deel van deze tijdloosheid in het hier en nu in deze presence, dus schijn gewoon en neem een pauze en wees dankbaar en voel deze grace, dit is eenvoud en dat is wat ik een laatste x zou doen met jou samen met jullie samen. Er zijn zoveel vormen om een mooi leven op te bouwen en een organisatie neer te zetten en een prachtig leven samen neer te zetten en het leven te leven wat je graag wilt opbouwen.

Ik voel passie om invoelend te zijn in deze wereld en ook creatief te blijven en opmerkzaam wat ik ben van nature, invoelend door het geheel wat ik waarneem. Ik ben een healer en ik waardeer daarom deze ziekte in de samenleving en de symptomen, weet je waarom? Het vroeg opstaan en eruit gaan om 5 uur, is een beweging activeren en dat is wat ik doe, elke dag omdat ik mijn hartset en mijn zielset en mijn mindset heel erg fijn vindt om voeding aan te geven en dat is dus wat ik doe in de ochtend en daarvoor neem ik even de tijd in het eerste uur van de dag zelf, het geeft ook helderheid wat je kunt doen als je opstaat, heel veel mensen weten niet wat we moeten doen met tijd, ik hanteer de 20-20-20 methode en dit is wat ik doe en zo doe ik het al sinds mijn 23e jaar omdat ik toen moeder werd, en zo is het hard werken nu om dit boek te kunnen schrijven en dit te kunnen delen, mijn hart en ziel en mijn creativiteit ligt erin, menselijkheid en spiritualiteit ligt hierin, en weet je waarom? Het is passie en flow en ik voel dat gewoon intens als ik wakker ben en zo wil ik ook anderen helpen met dit upliften, er zijn niet veel mensen hiervan bewust maar ik weet wel dat ze dit ook voelen en zo vol liefde willen leven en dit delen om deze menselijke conditie te delen.

Het zijn relaties en transacties, die je aanreikt aan de wereld om je heen, mensen voelen dit aan je energie en dat is de magic, en waarom is het zo belangrijk dat we dit uitstralen als respons? Het is zo simpel eigenlijk, het zijn 66 dagen dat je een strategie inzet, elke vaardigheid die je inzet vraagt om 66 dagen en dat moet je installeren. De grootste uitdaging om er zo vroeg uit te gaan is ook het weten hoe laat naar bed te gaan.

Ik doe dit al heel mijn leven zo, discipline gaat over je eigen ritme en je eigen vragen dus als je ook mee wilt doen aan de 5 AM Club, dan leer je meer over essentie en slapen, wist je dat het rituelen zijn en mechanisme wat je brein wast? Slapen is belangrijk cognitief je vitaliteit versterken, de laatste wetenschap zegt 7,8 uren slaap. Ochtend routines geven een hoge kwaliteit van slapen, slaap diep en echt intens en voel je verfrist als je wakker bent in de ochtend en donkere koele kamer is nodig en geen digitaal netwerk in je slaapkamer.

Het is simpel leven, vraagt wat je gebeurt is vandaag als je gaat slapen, welke 3 dingen zijn er gebeurd? Het is automatisme om dit te activeren en het is eenvoudig om dit te doen, herinner jezelf dat verandering lastig is in het begin maar heel fijn is aan het einde.

Ik praat over de 4 interne bewegingen en dit vinden mensen heel interessant, ik spreek hierover in enthousiasme, ik leef ook binnen deze dimensies en leef intens in harmonie en in unity en ik hou echt van het leven zelf en van mensen want ze zijn mijn soulmates, het is normaal voor ons in dit leven om elkaar te omhelzen en elkaar te helpen en er te zijn voor elkaar en met elkaar te innoveren, het zijn responses die nog in oude patronen zitten en waardoor mensen niet tegen deze gevoeligheid kunnen en niet durven knuffelen en dat is door ernstige psychische problemen ontstaan, het is disfunctioneel gedrag en collectieve ziekte in een gefragmenteerd wereldbeeld en onze behoefte aan responses in deze breakdown die nu gebeurt, dus zijn wij in staat om deze ziekte collectief te gaan herstellen? Dit gaat over de natuur van realiteit zelf. Belief…finding neverland, het zijn wij zelf. Ik hou van regen en ik hou van wind en van zon, het is het leven zelf en zo leef ik intens en nodig anderen uit om dit ook zo te doen want het leven is echt te kort, de huid is een zeer belangrijk orgaan en ik heb dit gezien toen Marcel een ongeluk had en zijn tibiaplateau brak en zijn huid open stond en niet wilde genezen, ik ben het gaan genezen met liefde en zorg en heb het dichtgemaakt met folie en ben zijn lichaam eromheen gaan masseren, de huid is ook een zintuig en de kunst is om je er niet mee te bemoeien en de cellen dit te laten doen dus stressvrij blijven en gewoon je mindset uitzetten en het lichaam laten doen wat ze wil doen en wat ze moet doen.

Ik was vier jaar toen een karmisch licht ook met mij ging communiceren net als Jude Currivan dit heeft ervaren en hierover spreekt als cosmoloog en ik liep ook tussen werelden en ik had ook deze supernormale ervaringen en dit is niet superparanormaal want telepathie is heel normaal en remote sensing ook, ik liep ook rond op deze planeet en ik zag hoe al mijn ervaringen gingen verbinden in deze fysieke realiteit. Deze dimensies zijn heel normaal en niks paranormaal of super krachten het is wat we ook voelen en begrijpen als we gewoon in trance zijn. Muziek en dansen is wat ik graag doe en mountainbiken en ik leef tantrisch en beoefen tantra, ik mediteer en ik beleef alles intens en ben helend voor anderen omdat ik zo leef en dat is wat ik doe, in dit leven, ik transcendeer en innoveer en help anderen om zo ook zichzelf omhoog te brengen in deze lifestyle.. het is het enige wat er is in dit leven zelf.

Het is daarom de social media die mij nu helpt om anderen leercommunities te helpen promoten in deze evolutionaire processen met dit perspectief want wij zijn zelf deze hologrammen en wij zijn het die de eerdere ervaringen nu doorkrijgen en deze implementeren want dat is wat intuitieve intelligentie is –

Achieving wholeness, weet wat er gebeurt vanuit zichzelf, dat is hoe mijn ziel gewoon functioneert en leeft. Onze voorouders wisten dit ook dat we heel zijn en in zorg en als we sceptisch zijn dan is dit lastig om heelheid te voelen want gescheidenheid is er door de dagen die in stukjes zijn gehakt en al die eisen en pijn en verplichtingen, wat nodig is nu is een verandering in je perceptie. Ontvang deze heelheid eerst, volg dan de wat er achter ligt, ontdek, heelheid is overal en waar vinden we dit nu hier vandaag? God is alles en liefde is overal, grace is overal en dit zijn onzichtbare bewegingen en deze heelheid is een definitie dus wat is de ervaring van geen tijd?Het maakt niet uit of het Braham heet of wat het ook is, het is geen big bang maar een big breath!

Ons wereldbeeld is vernieuwd en het was verkeerd al die jaren, want er is geen big bang geweest…dit is nu een wetenschappelijk paradigma en dat is echt niet materialistisch en ook geen afgescheidenheid en de olifant in de kamer die dit nog negeert is bewustzijn zelf. Na 48 jaar studeren en waarom vragen stellen, is het mijn sense dat dit een game changer is en dit is de mogelijkheid nu om dit om te draaien en niet meer van gescheidenheid maar een realisatie dat alles wat we realiteit noemen unified is en dit speelt zich af overal om ons heen en dit noemde Einstein de kosmische mind. De wetenschap is zover eindelijk dat dit paradigma uit de wetenschap verkeerd is. De eerste stap is lastig en moeilijk en de tweede stap is ook lastig en zelfs nog uitdagender, je moet dit doorpakken dus maak de eerste stap zo simpel mogelijk en geef support. Het eerste wat je moet leren herinneren is je omgeving dus gebruik je eigen omgeving om het gevraagde gedrag te activeren, het is je eigen buro en de mensen om jou heen die er zijn, wat je kunt ruiken en voelen, een enorme impact op jouw gedrag dus verander eerst je eigen omgeving en wat kun je doen? Ga jezelf voorbereiden voor momenten van waarheid, het zijn de veranderingsprocessen zelf die je inzet en je zult jezelf vinden in deze verandering, het is lastig om de momenten van waarheid te voelen en dat is stress, je zult terugvallen in oude gedragspatronen dus wees voorbereid. Het zijn momenten van waarheid en je omgeving en zelfmonitoring, dit is wat we hebben onderzocht, als je wilt veranderen dan moet je zelf goed blijven monitoren en doe dit op je apps of in je logboekje om je eigen gedrag te kunnen traceren, kijk goed naar je eigen gedrag. Heb je het gedrag ingezet van progress, ben je aan een doel aan het werken en is je omgeving belangrijk?

Zelf monitoring behavior. Zet je doelen en zorg dat je support krijgt want dat is noodzakelijk in je gedragsveranderingen.

Ik deel daarom deze ladder, je moet je “waarom” weten, waarom doe je wat je doet en waarom help je anderen en waarom wil je een bepaald doel bereiken? Je moet prioriteiten stellen en ze zijn allemaal belangrijk. Je kunt alleen maar je tijd besteden aan 1 doel tegelijk, het ene doel is meer belangrijk dan de andere dus zet je prioriteiten en stem je gedrag goed af en wat is het specieke gedrag waarmee je wilt experimenteren, de eerste les is kies een gedrag wat je leuk vind en waar je kracht ligt, het helpt je doelen te activeren want dit is intrinsiek en het tweede doel is dat wat je specifiek moet zijn, observerende acties inzetten en wat anderen ook kunnen zien en horen. Demonstreer dit aan anderen en start met een simpele stap, ik deed zelf deze onderzoeken en dit bewijs, het bestaan van realiteit en dit laten zien wat er mogelijk is en simpel begrijpen van heelheid en unity van realiteit. Het speelt zich af in diversiteit ons universum is geboren in een grote ademhaling.

Het is een oneindige spark en dat is alles wat er is en daarom is het voor mij een revolutie.

Het is geen kloktijd en geen psychologische tijd en gewoon hier zijn wakker en dat is de beste vriend dat ben je zelf. De mind is gewaarzijn en weten dat je bestaat en je zelf is wel constant en van daaruit ben je een continuïteit. Je voelt als jezelf. Na een avontuur met anderen samen kun je dit Zelf meer omarmen en meer dankbaar zijn en verbondenheid voelen en weten dat het genoeg is, je ego zelf verandert al sinds we zijn geboren. Tijdloos gewaarzijn en geen ego zelf, je gewaarzijn is gewoon wie je bent en dat is het, je bent heel! Dit is de ladder en dit is echt noodzakelijk binnen leiderschap als je anderen wilt steunen in deze veranderingsprocessen. Het gewicht van een baby ..de huid, en een volwassene bedraagt 18% van het totaal gewicht van het lichaam en in de huid bevinden zich 500.000 zenuwreceptoren die in verbinding staan met de hersenen en met het autonome zenuwstelsel en er zijn 5 soorten receptoren die in verbinding staan met de grote hersenen – warmte en koude en druk en pijn en kietelreceptoren. Elk van die receptoren heeft zijn eigen zenuwvezels en geeft zijn prikkels door aan andere gebieden in de hersenen. Als er totaal 500.000 receptoren zijn zouden er voor elk gebied ongeveer 100.000 receptoren in de huid gelegen zijn. Door warmte worden de warmtereceptoren gestimuleerd en door de kou de koudereceptoren en door druk de druktereceptoren. Door krachtig masseren kun je druk uitoefenen en de huid is dan warm en dan worden er dus 2 soorten receptoren gestimuleerd en dat is wat wij doen in ons gezin elke dag. Ik heb in mijn trainingsdagen heel veel mensen mogen ontmoeten die het lastig vonden om elkaar aan te raken en dat is door ernstige psychische problemen en een tekort aan liefde en dat is dus wat ik kom oplossen en aanreiken hoe je dieper en intenser leert leven vanuit je passie en dat ook te zijn want het is het enige wat je komt doen in de wereld!

Er is een reden waarom heelheid en gezondheid en healing van hetzelfde woord komt, taalkundig is dit gewaarzijn in dankbaarheid en in meditatie en bidden worden we heel. Ons leven voelt heel en gevuld met grace, eenvoud, je vergeet wie je bent als individu, je bent niet gescheiden en alleen, we weten wie we zijn en we voelen ons dankbaar voor wie we zijn, deze identiteit, het lichaam is tijdelijk, het zelf van binnen is oneindig, dit kun je niet zien en ook niet over nadenken en toch is het je echte ik.

Heelheid is het leven wat wij leven in liefde, grace kindness en beauty. We komen samen hierin, in deze onzichtbare flow en gescheidenheid is een illusie, we zijn heel en compleet.

Wat ik wil delen en vooral wens te kunnen achterlaten voor anderen met dit boek is dat deze flow het enige is waar je echt aandacht aan kunt geven. Ik geef niet om wat ik heb maar om wat ik meemaak en de staat waarin dus weten waarom en weten waarvoor..ik steun processen en systemen, groepsprocessen en groepsprocestechnieken en design methodes en beslissende processen en technieken, deze technieken dat zijn de ervaringen zelf.

Mensen produceren technologie!

Het reflecteert en belichaamt de waarden van onze cultuur maar nog meer dan dat, het is de openheid zelf die we leren via het dialoog in Syntony. Autopoiesis en Biomimicry is de Earth Space Ship Vision –

Als sinds mijn geboorte heb ik dit in mij en dat heet de Art of Living en dit is harmonie… het is de zorg voor mother Earth omdat we er ook weer naar teruggaan. Er is geen tijd om in verleden te gaan hangen en de realiteit nu hier is alles wat er is nu.

Jezelf zijn en groeien en een leven lang leren, dat is wat ik leerde van Alexander Laszlo en met hem samen onderweg toen Marcel in zijn processen bezig moest zijn om zijn lichaam zelf te laten herstellen en zichzelf er niet meer te bemoeien en er niks van te vinden want zijn lichaam weet precies hoe dat moet vanuit de cellen. Ik ben dus heel intens gaan werken aan het blijven studeren en samen met zijn begeleiding heb ik nu deze persoonlijke leiderschaps ontwikkeling mogen doorlopen in traineeship waarin ik sturing geef nu in veranderingsprocessen om mensen aan te reiken hoe ze even in syntony mogelijk maken.

Systeemdenken is niet alleen maar het toepassen van systeem theorie en het is ook niet even een discipline en praktijk neerzetten van aangepast leiderschap maar het is een focus op disciplines en praktijk hoe je leert aanpassen in complexe aangepaste systemen je blijft onderzoeken wat bij jou past en wat voor jou werkt en daarin is het nodig dat je ook leert volgen en holistische toepassingen leert ontdekken en daarin gaat observeren en onderzoeken wat de studenten leren en hoe ze ermee werken en hoe je daarin die aanpassing kunt helpen toepassen als uitdaging, iedere student wil het graag onderzoeken en mobiliseren en ook graag betekenis geven in de organisatie waarin ze werkzaam zijn. Tijdens het breken van de lans voor de ontmoeting, waarin de onthulling van zichzelf als enkeling alleen tegenover anderen bevestigd kan worden. Wie ben jij? Dat is van waaruit de pedagogiek moet vertrekken!

Het is het leiderschap wat vorm geeft aan perspectief, dit gaat over de act of design. Voorstellingen leren maken en moodboards en implementatie van formele en informele structuren die het mogelijk maken voor een organisatie om het werk gedaan te krijgen wat moet gebeuren. De attitude en de vaardigheden komen uit de ladder en deze kompas en wij prototypen en experimenteren dus laten ook zien hoe je innovatie inzet en delen die ervaringen. Studenten brengen hun tools ook binnen en zo zijn we een rijk platform geworden. Het is dus werken aan jezelf en een leven lang leren is het enige wat ik zou willen zeggen als ik er morgen niet meer zou zijn.

Dit is het enige wat gaat werken ,dat is echt het enige wat ik zou zeggen tegen mijn omgeving als ik morgen zou overlijden.

Wat heb ik geleerd tot nu toe van de betekenis van het leven? Welke verhalen, gedichten, muziek en schilderijen maar ook welke vormen van Art hadden betekenis voor mij in dit leven? In het neerzetten van zinvolle verbanden kunnen wij zelf strategieën hanteren en dit zijn manieren waarop individuen handelen vanuit persoonlijke aspiraties, wensen, waarden situaties en competenties in relatie tot maatschappelijke ontwikkelingen, en vanuit de eisen vanuit de maatschappij. De meest basale strategieën zijn aanpassen, adapting zoals we dat in systemische innovatie zeggen, het domineren van maatschappelijke denkbeelden; groeien en het eigen zelf leren kennen en alle potentiele kwaliteiten in verschillende levenssferen ontplooien; verzetten; het zoeken naar alternatieve en nieuwe wegen om het leven vorm te geven. Profileren en een eigen levensstijl ontwikkelen. Je eigen levensloop, en de betekenis ervan, het leggen van zinvolle verbanden met betrekking op actie in de levensloop en op betekenisgeving in het levensverhaal. Het biografisch leren met de kompas en onze ladder heeft alles te maken met jouw eigen zingeving en biografische reflexiviteit, die wij vertalen naar biografische actie dus de maatschappelijke participatie bevorderen.

Wij hanteren de patronen uit de muziek uit jouw leven in fasen, 0-5 jaar, 5-15 jaar en 15-22 jaar en 22e jaar – 41e en 42e – 46e en 46e tot je einde…

Het is het vormingswerk wat wij bieden wat de kunst verstaat om mensen te ondersteunen en de nodige competenties te laten verwerven om op een realistische manier om te gaan met zelfverantwoordelijkheid en het tekort aan maatschappelijke vaardigheden. Deelnemers kunnen geholpen en ondersteund worden om reflectie te vertalen in biografische actie.

HET FEIT dat vorming vaak in groepen plaatsvindt, biedt een meerwaarde.

Het is een ondersteuning in het dialoog zelf waarin we zelf zoeken naar ons eigen persoonlijke antwoord.

Syntony.

De samenhang zien en bepalen in je levensfase is fijn en dat is leiderschap wat meer waarde en betekenis geeft. Het practicum beschrijven is het thematisch werken met een belangrijke optie. Vragen zoals;’welke gebeurtenissen vind ik belangrijk en welke daarvan plaats ik op de voorgrond?”

Mijn levensverhaal heb ik kenbaar gemaakt en coherent en gestructureerd naar voren gebracht zodat anderen het ook kunnen volgen, reflecteer hierop en geef betekenis aan wat er gebeurde. Welke gebeurtenissen belangrijk waren voor mij en welke ik op de voorgrond heb gezet en de chronologie die ik hanteer maar ook waar ik mijn verhaal begin en hoe ik met het verhaal eindig. De elementen van muziek en de natuur en de juiste mensen zijn cruciaal hierin om het geheel inzichtelijk te maken en ieder moet dit beantwoorden voor of tijdens het vertellen.

HET WERKEN MET BIOGRAFIEGROEPEN;

Op welke manier heeft een familielid of een vriend of vriendin mij geholpen hiermee en hierin,om betekenis te vinden en volledig Vrij te zijn van condities, het lichaam reageert met emoties, zin van het leven, bij alle fratsen die het leven met ons uithaalt, kunnen mensen op hun veerkracht terugvallen. Ik zie hoe mensen nog steeds slachtoffer kunnen zijn van hun emoties. Ik cluster het hier in een eenvoudige benadering en model want het is mensen en leiding geven aan jezelf, dit kan heel simpel, werkgericht mensgericht leiding geven en zo zijn er elementen in persoonlijke waarden als zelfvertrouwen, dus waarom? Je agenda beheer en planning en taken en voortdurend verbeteren en dan ben je compleet.

Voor mij was het een leerkracht en daarna was het een werkgever en waren het de trainers in mijn leefveld en wat maakt veranderen zo moeilijk? Het is menselijk gedrag, het zijn factoren die anders in elkaar zitten dus prikkels in het hier en nu, plezierige prikkels en nare prikkels. Wegen de pijnlijke prikkels zwaarder of is het plezier? Wat weegt zwaarder, negatief heeft altijd meer impact op ons gedrag en geheugen en ons voelen dan plezierige, om te overleven hebben we dit nodig dus het is basaal en wetmatigheid, pijn weegt zwaarder dan plezier. Je kunt dus concluderen dat een verandering je van pijn in plezier kunnen brengen, het probleem is wel dat er bij veranderingen veel verlies komt kijken van verlies van status of autonomie en je pijn wil dat je naar veranderingen kijkt, wat is het wat je kwijtgeraakt? Wat is het inzicht wat hierbij hoort? We praten over veranderingen en dan gaan we lijstjes maken in voordelen en nadelen, in je hoofd op een rijtje zetten, de nadelen dus. Wat je zou moeten doen in je gezin of team is met elkaar op dezelfde manier de status quo beoordelen, wat is het voordeel om te veranderen en wat zijn de nadelen en wat weegt er dan zwaarder? Zijn het de nadelen?

Alles wat je te geven hebt is dit nu hier en dat is voor mij nu hier, ik wil beginnen om je support te geven want wat zijn de voordelen als je niks gaat veranderen?

Ik wil je bedanken dat je mij nu wilt lezen en ik had het geluk om samen te werken met Alexander Laszlo, en bekend van de beroemde ladder en kompas nu, de leidende coalitie conformeren en een visie neerzetten op veranderingen is handig en nuttig. Ik heb hem gevraagd wat de belangrijkste stap is en dat is een creeren van een gevoel van urgentie en er iets moet gebeuren en er iets moet worden ingezet. Er moet iets gebeuren.

Er zijn veel rationele overtuigingen analyze think change, dat is wat veel mensen doen maar in het echt gaat het nooit zo, we hebben er niks aan en see feel change die andere 3 die iemand iets laten voelen en laten zien dan komen we wel op gang.

Een Nederlandse organisatie waar ze dit doen geeft teamwork.

Neem jezelf mee en doorbreek waaraan je wilt werken, ik ben hier voor je. Er is zoveel stress in de wereld en overal om ons heen en er wordt ook eel van ons gevraagd, het is onze natuurlijke staat, en ooit was ook ieder van ons een onbekommerd kind. Ik lach heel veel en kan ook heel hard lachen en dat is de kalme geest die ik je gun ook in moeilijke tijden. Je mag nooit de speelbal zijn van andermans meningen.

Hoe meer je jouw leven met dat van anderen gaat vergelijken, hoe verder je van jezelf afdwaalt. Jouw leven is niet wat een ander ervan vindt, je bent een uniek en compleet mens.

Je eigen pad en je eigen hart volgen en ik wist het al heel jong ….een architect zijn van mijn eigen leven en het bewustzijn helpen verhogen.

De zin van het leven is iets wat met ons meebeweegt.Mijn grootste prestatie is mijn zelfsturing elke dag en gewoon in het hier en nu diepgaand verbonden vanuit mijn eigen kern en mijn herkenning en mezelf kennen door de zoektocht in mijn anders zijn, het hoogbegaafd zijn en autodidact ben, ik verrijk mezelf en het is mijn moederzijn daarin waarin ik zelf mijn kinderen, die beide hoogbegaafd zijn, in hun authenticiteit steun en support en diepgaand kan begrijpen.

Mijn tweede grote prestatie is mijn doorbraak binnen de Internationale Systeemwetenschappen en binnen de Club of Budpest, op wereldwijd nivo actief ben met mijn nieuwe paradigma in onderwijs. Mijn samenwerking en partnering met Alexander Laszlo en mijn diepgaande samenwerking met Dr. Ervin Laszlo, het doorbreken van het nieuwe paradigma is mijn grootste prestatie, de nieuwste vorm van psychotherapie en transcoaching met de PneiMap en mijn bijdrage binnen het Laszlo Instituut in de pilot van Syntony Conversations via Syntony Leadership als platform wereldwijd en het opstarten van Syntony World Cafe, ik heb het ver geschopt. Het relateert aan de betekenis die ik geef aan mijn leven, liefde zijn en vrij zijn. Eenheid ervaren en begrijpen dat we bewustzijn zijn. Er is geen bewustzijn buiten de hersenen, het is alles wat er is. Wij zijn clusters van cellen en cellen levend en vol van bewustzijn, dus alles wat wij denken en voelen dat krijgt lading.

Ik kijk niet meer terug naar wat is geweest en neem wel mee wat ik kan toepassen aan ervaringen, en ik stel doelen elke vijf jaar van mijn leven en dat is een outcome wat ik maak, dat gaat tot nu toe over mijn kinderen want de oudste is nu 26 geworden en mijn jongste is 11 jaar dus alles draait in eerste instantie om hen en dat gaat over voeding en beweging en omgeving en studie, het is hun complete groeiproces wat ik bewaak en versterk en bevestig en verdiep met Planetary Evolution and Spirituality, deze holistische conceptie van de intrinsieke unity en universality van bewustzijn maakt het holistische paradigma een centraal element om een inter persoonlijk en transdialoog uit te dragen. Visies voor wereldvrede en tolerantie en dialogue. Mijn topics komen uit de volgende thema,s:

Akasha, Oneness, Teilhard de Chardin, Jim Lovelock,s Gaia Hypothesis, Ervin Laszlo.s Planetary Consciousness. Planetary Evolution and Spirituality. WIJ beoefenen synergies en samenwerking en wereldwijde leerlabs om alleen maar goed te doen en delen een bepaalde manier van leven. WIJ ervaren dat meditatietechnieken en andere technieken in bewustzijn sterk toenemen. Wij doen dit al sinds de jaren 70, ik ben zelf geboren in 1970 en in 1971 waren wij de Cultural Creatives met 2%. In 1996 was ik zelf 26 jaar en mijn oudste zoon was net 3 jaar oud en toen waren we met 24% en in 2005-2006 waren we met 35% Cultural Creatives in sociological evaluaties en dat suggereert dat het tussen 2012 en 2015 een enorm bereik had. In de USA, Italy, France, Hungary, Japan, South Korea. Noorwegen en Denemarken en ook Zweden en Finland vooral, het is een enorme shift in een nieuwe vooruitstrevende cultuur. Emerging systems!

Wij zijn 4.0 –

Dit is mijn brief als ik afscheid zou nemen en ik wil dat iedereen dat weet, want ik wacht niet totdat ik oud ben, ik ben nu hier en ik ben dat straks ook en dat is net zo belangrijk als vandaag, of ik straks 104 jaar ben of nu 48 jaar of toen ik 7 jaar oud was. Ik heb een manier gevonden om te leven zonder spijt!

“Ik zie geen hoger doel, er is geen eindpunt en dat lijkt mij ook erg gevaarlijk, dan stopt er namelijk iets met leven, ik wil die nieuwe vormen aanreiken van zingeving en dat is de flow van Syntony. Het leven gaat voor mij om ontdekken en de zoektocht zelf is iets wat je niet kunt en mag vastzetten. Een conclusie over existentiële issues en existentieel leven gaat over bewustzijn en je kunt niet alleen zijn als je weet dat het lijden wat er is begrepen kan worden als een patroon vanuit de samenleving omdat ze ontkent en fragmenteert. We kunnen niks doen aan dood, ons bestaan is eindig als mens en we kunnen dit leren om dat te accepteren en als je veel manieren van vrijheid gaat ervaren dan krijgt je leven betekenis. Wij ontwikkelen onszelf en en we blijven werken aan positieve gezonde relaties en we maken een verschil in deze wereld en wij zetten betekenis neer voor onszelf. WIJ kunnen zelf onze authenticiteit ontdekken en meer expressie leren geven aan de authentieke relaties met onszelf en deze expressie zelf en onszelf realiseren dat we constant overwegend zijn en dat is grace, houd het leven simpel en kies je visie en maak je leven daaromheen simpel. Wij kunnen anderen hierin support geven en anderen helpen met dit diepgaande begrijpen van disintegratie in de wereld en in de mensen zelf, het is nodig dat we een stap doen richting nieuwe groei en nieuwe betekenisgeving en het kan heel positief zijn als je zoveel mogelijk anderen kunt benaderen hierin. WIJ moedigen je aan om betekenis te geven aan je eigen leven en te leven in syntony, in grace, passie, flow, integriteit en in persoonlijk meesterschap. De vijf bewegingen in Syntony. Ik heb een duidelijk patroon laten zien van mijn levenswerk en wat ik achterlaat voor de volgende generaties samen met een team om mij heen vanuit Italy.

Vertrouwen op unity en harmonie in het leven zelf en dat je leven past en je vanzelf voelt waarin. Er zijn belangrijke vragen om op te lossen om je leven zinvol en betekenisvol te maken. Betekenisvol leven ontwikkelt zich vanuit een diep bewust en accuraat en authentiek begrijpen van jezelf. Betekenis geven komt als je begrijpt wat je relatie is in deze wereld zelf en dat is een relatie met het universum zelf. Betekenis geven en voelen is iets wat je echt zelf moet doen, en een context is stap 2 maar eerst moet je echt jezelf expressie geven en via persoonlijke reflectie kun je jezelf uiten door te schrijven in je dagboek en elke dag gewoon eruit te gaan in de ochtend om 5 uur en meditatie te kiezen en te kiezen voor pilates en of yoga of stretchen, maar het zijn echt die rituelen die je doet in de ochtend die maken dat je begint te sturen, vanuit het diepste van je wezen en vanuit al je cellen intuïtief gaat functioneren, je kunt daarna namelijk dienstbaar zijn voor de mensen om je heen, en je kunt de uren tussen 10-2 heerlijk energie halen uit de natuur buiten, ongeacht wat het weer of de temperatuur is, en als je dit doet en zo in Syntony leeft, dan kun je ook deelnemen aan het begrijpen wat echte grounding is en hoe dit praktisch werkt, dus wij bieden daarom het frame aan om te leren leren, het frame van Syntony hept je met deze empathie op vier domeinen. Wij werken zelf intra -persoonlijk en interpersoonlijk en in de natuur verbonden en met de toekomstige generaties en met generaties die er al waren eeuwen geleden.

De zin van het leven, over honderd jaar is er niemand meer die nog van ons heeft gehoord, het is maar een vingerknip. Aan de tijd en de ruimte denken vind ik beangstigd en ook geruststellend tegelijk. Beangstigend omdat het zo veel groter is en je dus kunt verdwalen en het is heel geruststellend want het relativeert het belang van mijn leven dat nu zo groot lijkt. Af en toe vind ik die perspectieven fijn maar dan wil ik ook snel terug naar het hier en nu. De zin van het leven beweegt met ons mee en het is entanglement want je zintuigen kunnen scherp afgesteld zijn en het horen van de zee, de schoonheid van de zonsopgang en de zonsondergang is een diep besef dat het leven zich niet afspeelt in je gedachten maar in het ervaren van wat is. Ik woon op dit moment in Zeeland en ik geniet van de natuur en de mooie lucht hier. Ik beoefen meditatie en pilates sinds mijn 23e jaar en als kind deed ik het ook maar had ik geen idee dat het zo heette, ik wilde stretchen en lenig oefenen en elke dag in de split zitten en deed gymnastiek en danste graag. Muziek luisteren elke dag en alles updaten. Ik zing lyrics en volg de muziek.

Door het acceptereen van situaties en mijn eigen innerlijke ontwikkeling kan verder blijven gaan met elke vorm van identiteit, en wel zo dat het in mij verder gaat dan vorm, vooruitstrevend en volledig blijven vooruitgaan. Dat is waarin ik je wil meenemen in deze levendigheid en deze diepe dimensies als je het durft te laten gaan wat je denkt wie je bent en wat anderen denken wat je bent. Complete vrijheid van externals, de uiterlijkheden zijn soms misschien moeilijk maar er hoeft echt geen innerlijk verzet te zijn, je kunt gewoon dragen wat onverdraaglijk is en ook als je nachtenlang wakker ligt door de eerste x liefdesverdriet bijvoorbeeld, dat het zo heftig is dat je alles zou willen overschreeuwen, in stilte kun je dan ook niet die kracht vinden, je moet er dan doorheen – Het gaat echt om dit omgemak, als je daar doorheen durft te gaan dan blijf je in de mooie kanten van het proces van leven zelf.

Overexcitabilities;

Sinds 2011 actief als expert in diepgaande veranderingsprocessen en dat is veel meer dan de eerste Benelux Coach die als eerste ter wereld met haar kind ging werken met andere technieken dan de reductionistische bekende wijze.

Het “Holistisch Wereldbeeld “ inzetten en activeren betekent meer dan alleen maar weten dat er een holistisch perspectief is nu, het gaat om het echt durven inzetten. Het vraagt om het afbreken van oude structuren en nieuwe regels en nieuwe manier van omgaan met elkaar.

Ik had deze uitdaging vooral met mijzelf in de eerste 16 jaar van mijn leven en tussen mijn 16e en 23e jaar ben ik gaan ingroeien in mijn eigen ik en dat viel niet mee want ik ben geboren vanuit heel bewustzijn wat wij allemaal zijn en ik weet dit nog. Ik ben altijd in verbinding gebleven met de vormeloze wereld en het vormloos bewustzijn. Ik ben volledig transcendentaal en vrij en onmanifest.

Het hart is de enige realiteit en deze bron is de bron zelf, en dit is het doel van Evolutie.

De sympathicus en de parasympathicus hebben een tegengestelde werking en ze horen elkaar aan te vullen en in evenwicht te houden. De sympathicus regelt actie en inspanning maar ook de vechtlust en dus ook angst en vluchtgedrag. De sympathicus heeft een activerende invloed op het hart, de longen, de spieren, de lever en de zweetklieren en maakt dat het bloed uit de huid en maag en de darmen teruggetrokken wordt, zodat er meer bloed beschikbaar is voor spieren die voor een bepaalde activiteit nodig zijn. Het is Syntony, de flow die zorgt voor sturing en voor diepte en dat is de parasympathicus – dit is wetenschappelijk bewijs..rust en ontspanning en slapen, basis en zeker bij herstel van vermoeidheid en een ziekte of operatie.

Bij elk mens is dit zwak ontwikkeld en daarom voelen veel mensen zich moe en hebben ze allerlei pijntjes en staan ze niet op om 5 uur in de ochtend en hebben ze niet allemaal dit ritme en deze discipline om gewoon gezond te leven en dat te doen zonder alcohol en andere verslavingsproducten.

Ik zie allemaal manifestatie om mij heen van deze patronen van mislukkig van integratie en dat maakt dat ik een top coach werd en dat is niet ontstaan door opleidingen!

Ik ben een healer en ben geboren in London. De allerbelangrijkste samenwerking in planetair healing aanreiken en Evolutionary Leadership Circle gaan over het Bewustzijn. Het maakt zich los van alle vormen en bestemmingen. Ik weet nog dat ik in het universele geheel was, en ik ben dankbaar dat we nu op dit punt zijn gekomen als samenleving – het is een paradox. Wat maakt dat wij ons zo gedragen zoals we ons gedragen en hoe begrijpen wij deze natuur van realiteit? Brengt het ons support en hoe gaan wij in ons subtiele nivo trouw blijven en hoe blijven we trouw aan archetypische vormen en tendensen die we mogen leren zien en leren begrijpen? Het manifesteren van Geest en Absolute Zijn. Manifestatie moet je echt zien als een modificatie van het bewustzijn zelf en bewustzijn is wat wij allemaal zijn en dat heb je niet, dat ben je.

Ik had tot mijn 23e jaar geen leermeester om hierdoorheen te gaan om met toezicht het proces van loslaten door te gaan en mijn talent te kunnen vrijmaken want ik ben volledig transcendentaal en vrij en onmanifest. Ik ben Die Ben. In mijn hart en begreep er niks van dat anderen dit niet ook hebben van nature, dat je niet als getuige kunt zien wat er speelt in deze wereld en waarom ik wel in de helikopterview zit en altijd van daaruit wil sturen en helpen en anderen dit niet zien.

Ik werd te vroeg geboren en startte in de couveuse en toen was er alleen nog maar DIT VOLLEDIGHEID. Alles is transcendent en overstijging van tijd en ruimte en er is alleen maar dit hier nu een subtiel hoger bewustzijn.

Kosmische eenheid. Vorm en vormloos zijn en als getuige gewoon alles waarnemen. Braham is de wereld. De hele kosmos kun je ervaren in je Hart. In perfecte gelijkwaardigheid van alles en genade is allesdoordringend. Heel deze wereld is het goddelijke en er zijn objecten en er is geen subject en alleen maar DIT. Liefde in eenheid en volledig transcendentaal zijn en vrij zijn en onmanifest. Het hart is de enige realiteit.

Telepathie en precognitieve dromen zijn voor mij heel normaal en ik had deze heel veel als kind, ik kon trappen lopen en over de aarde heen springen en ze kwamen mij halen in mijn kamer en ik kon door de muren lopen, ik had ontmoetingen met archetypische vormen en patronen en ook ontmoetingen met subtiele entiteiten en dat hogere bewustzijn vraagt om een sterk ik bewustzijn! Ik ben daarmee bezig geweest, en dat duurde echt 23 jaar om daarna op 23 jarige leeftijd met een zeer hoog begaafde zoon, het abstracte denken en denken over mijn eigen denken, en het sociocentrische gerichte ego .. ik was een normaal aangepaste volwassene en door het passeren van de filosofische band ben ik met mijn zelfzijn op integrale wijze doorgegaan, ik ging het huis uit met 15 jaar en ik stond op eigen benen met mijn 16e, ik zag hoe mijn zoontje, ook een andere ontwikkeling had, ik was zelf 23 toen hij werd geboren en hij stond al met 4 maanden aan het bed, hele sterke beentjes en hij kon een puzzel in elkaar leggen, met puzzelstukjes leggend van 1.000 en dat al met 2.5 jaar en hij had toen al een iq van 154+ ze konden niet meer meten dan 154 omdat ze de tools daarvoor niet hadden…

Er ontstond stress om mij heen vanuit de professionale leefomgeving,omdat hij geen normale ontwikkeling zou gaan doorlopen en zou gaan experimenteren, dus ik moest als moeder een keus maken.

Ik voelde intuïtief dat dit om iets anders ging, het was een uitnodiging tot een dans, de dans van Syntony. Ik leef vanuit een diepe flow en die flow zorgt dat ik intuïtief kan handelen en actie kan ondernemen als het nodig is en verder blijf ik altijd afgestemd in mijn eigen onzichtbare bewegingen en dat is grace, ik houd alles simpel, grace, elegantie en dat is overwegend zijn en een composed way of being, dat betekent: iemand die kalm is en vrij van nervositeit en dus samengestelde manier van Zijn. ‘ZIJN”.

Ik had ondertussen gekozen voor het Montessori onderwijs en daar wilde het team graag dat ik hem daar zou houden en niet luisteren naar de reductionistische manier van sturing geven vanuit de ggz en kreeg ook advies daar niet naartoe te gaan, maar ik was niet bekend met holisme want ik had dat niet meegekregen vanuit huis en ook niemand in mijn leefomgeving dus mijn logische ik en mijn mindset, wilde graag aannemen dat deze professionals het wel wisten wat het juiste was om te doen. Het is de grootste vergissing die ik heb kunnen maken in mijn leven en tijdens mijn leven zelf en dat is de grootste reden dat ik dit boek nu schrijf!

Gebrek aan inzicht en gebrek aan kennis, kennis bestaat uit 3 vormen; voelen en denken en intuitie dus weten, en dat is en dus de grootste les in mijn leven zelf dat leren leren gaat over je eigen weten en dat kennis ook je innerlijk weten is en niet wat de professionals om je heen zeggen! Ik ben vernederd en ze hebben geprobeerd om mijn passie klein te maken en mij aan te praten dat ik iets zou mankeren en gelukkig is het niet gestopt in mijn ontwikkeling door de mensen om mij heen die ook mijn ervaringen deelden die ik later zelf opzocht, ik ben altijd in dialoog blijven gaan en er is niemand die mij iets kan zeggen over mijn realiteit en werkelijkheid en daarmee wil ik dit vertrouwen aanreiken aan jou, jouw weten en jouw kennis, dat is jouw denken en jouw voelen en jouw weten en dat is kennis die nodig is in de wereld voor onze volgende generatie! Er is een probleem in de wereld en dat is heel simpel, wij missen het geheel, als we ziekte hebben in deze samenleving is het logisch dat er ook symptomen zijn nu van disfunctioneel gedrag want dat is een collectieve ziekte van fragmentatie. Wij kunnen geweldig werk doen in elke stad, onze behoefte aan een respons nu in deze wereldwijde veranderingen, ons wereldbeeld, het begrijpen van de natuur van realiteit zelf. Dit is waarom ik de kompas kom aanreiken, ik heb gecommuniceerd met een karmisch licht en ik leerde hieruit hoe er supernormale ervaringen zijn en dat is niet raar, telepathie is heel normaal.

Ik heb op een planeet rondgewandeld en zag hoe alles samenkomt en alle ervaringen verbonden aan de fysieke realiteit, ik hou hiervan om dit te mogen delen, ik mag uitreiken naar de mensen zelf en deze oneindige spark aanraken in jou want ze is alles wat er is, dit is een revolutie.

Ons collectieve wereldbeed is beinvloedt door het wetenschappelijke paradigma en dat is materialisme en gescheidenheid en de olifant in de ruimte die dit negeert is de natuur van bewustzijn zelf, en na 48 jaar onderzoeken, en de vragen waarom waarom en hoe hoe, is het mijn betekenisgeving nu hier, wij hebben deze mogelijkheid nu hier als we bereid zijn om te gaan omdraaien, realiserend dat alles wat we realiteit noemen, unified is. Deze diversiteit en de overvloed wat Einstein al de kosmische mind noemde, materialisme en gescheidenheid is echt verkeerd. Ik deel daarom de kompas van Syntony omdat het research is en bewijs wat vanuit alle richtingen komt nu als bewijs en heel simpel begrijpen wat realiteit is. Realiteit is ons universum, ze is niet geboren in een big bang maar een grote ademhaling.

Een outbreath, een evolutionary impuls, vanuit een simpele staat is alles zichzelf gaan ontwikkelen, laten we even terugaan, elke cel in ons lichaam is een community en ons lichaam is een community van bacterieen en virussen maar elke cel in ons lichaam heeft betekenis en een effect op het geheel. Vraag maar aan Marcel Verwei, wij zijn cellen in ons lichaam, niks is per ongeluk,wij zijn een organisme, een levend systeem, solar systemen en de planeten resonerend met elkaar om biologisch leven mogelijk te maken en wij komen vanuit de sterren. Elementen zijn daar ontstaan. Rockstars.

5 biljoen jaar geleden was er een solar systeem en dit maakte het mogelijk, de Rocky planets en alles wat nodig was voor de volgende staat van de impuls, de evolutie van leven, en wij zijn daarin deel en wij hebben betekenis en een doel, deze revolutie ging over space en time en matter en energie, dit was ongelooflijk en dit gaf verdieping aan ons gewaarzijn maar ze waren nog gebaseerd op een universum dat is gemaakt van gescheiden dingen. Wat we nu realiseren is dat gescheidenheid een illusie is en ons universum bestaat als een coherent impuls, vanuit complexiteit en ze is unified. Fysieke realiteit is solide maar als we dieper gaan dan realiseren we ons dat het 99,99999% geen ding is maar velden van relaties. Cruciaal is deze breakdown, dit is bewijs, er is een theoretisch framewerk en deze informatie is fysiek en als wij dat installeren dan is fysiek werk ook echt, op alle lagen ligt realiteit en dat is meer fundamenteel dan energie en matter, Het werk wat gedaan is in black holes, het gaf perspectief, als een hologram, ze houdt de informatie vast en projecteert dat, en wij realiseren ons dat digitale informatie niet hetzelfde is als informatie digitaal wat ons informeert maar het universum neemt ook die informatie op en projecteert dat, informatie geeft expressie en ons hele universum is een fenomeen. Betekenis en intelligentie. WIJ spreken over informatie, dit is een expressie van wetten vanuit de natuur en principes, wij zijn informatie en wij zijn geïnformeerd en wij informeren ook, ons universum bestaat als een entiteit. Er komt steeds meer bewijs en ons informatie bestaat uit patronen. We staan hier nu op dit tippingpoint.

Wij moeten echt veranderen!

Wij zijn kinderen van Gaia en relationele wezens dus in plaats van gescheidenheid is dit een herinnering van unity, om de portal te openen zoals ze dat ook al doen in de Findhorn Community zoals wij zoeken naar deze herinnering in heelheid om te voelen wat het is om in heelheid te leven in je lichaam. Patronen die vanuit de diepere ruimte komen en dat is niet alleen de natuurlijke wereld maar ook gebaseerd vanuit mensen zelf! Dit is dus nieuw en dit is Syntony, steden groeien ook zo! Menselijke conflicten zijn ook zo opgebouwd, je kunt de relaties zien, of het nu een wereldoorlog is of simpel conflict, het is een vitaliteit die afbroken kan worden en zo werkt het ook met ecosystemen, en ook via onze telefoon geven wij dus effecten in het veld zelf. WE zijn veel sterker dan we denken, wat we zeggen en hoe we iets doen, dat heeft een effect, dus wat kiezen wij? Hier in Kortgene kijk ik al 5 jaar naar de mensen zelf en hoe wij groeien vanuit deze patronen in harmonie en respect en ruimte geven aan elkaar – hoe zijn de relaties onderling opgebouwd en hoe gaat het eraan toe binnen de gemeente hier en met de mensen onderling die de regels bepalen? Deze relaties, dit is het grote onderzoek en menselijke conflicten wij kijken daarnaar hoe de relatie is opgebouwd, het komt uit een wereldbeeld, het is inzicht. Ecosystemen hier in Zeeland hebben deze patronen zichtbaar en dat zie je als je langs het meer fietst. Er zijn hier niet zoveel lifestyles, het gebeurt via de mobiele netwerken en het veld vanconnectiviteit via internet is heel krachtig en of we er nu van bewust zijn of niet, wat kiezen wij? Dit is heel belangrijk, wat kies je? Beweeg je lokaal?

Hoe zet je jouw principes in binnen jouw regio?

Behandel anderen zoals jij ook behandeld wilt worden.

Wat zegt dit alles? Bewustzijn is niet iets wat we hebben, het is alles wat er is. Het is wat wij zijn en de hele wereld is, ons universum is een grote gedachte en niet een ding!

Het is onze droom om een wereld te mogen vormgeven in deze impuls om deze mogelijkheid te hebben om hierin te stappen, Ken Wilber zegt dit heel mooi, show up en link up en lift up!

SYNTONY AND FLOW –

Unity en elke persoon die eigen waarden inzet van deze heelheid van de wereld en deze waarde waarderen omdat ze bestaat, omdat ze deel is van de natuur van realiteit zelf, dit is elkaar helpen en dit is onze mogelijkheid nu hier, met elkaar om te gaan neerzetten wat nodig is in deze vooruitgang, er zijn meerdere dimensies en wij nodigen elkaar uit om soulmodels te zijn.

Ladder interview is de contouren van iemands innerlijk landschap voelen en lezen en door de woorden heen iemands ziel voelen en zo krijg je nu veel binnenkant portretten en daarom bieden wij de ladder van Syntony ook aan in realtime experiences in onze labs zelf en zijn we een Ecocenter gestart en zijn wij het Center voor Laszlo Institute Europa ook in Nederland gaan vormgeven, zodat de innovators elkaar ook hier bij ons kunnen opzoeken en bij ons komen logeren.

Mijn focussing invoelingstechnieken en begrenzingstechnieken zijn de angstreductie technieken vooral om je eigen transcenderen mogelijk te maken. Content Syntony gaat over afstemmen op een nieuw wereldbeeld. Hoe ga je facilitereren in een transdialoog en hoe kun je hierin bewegen? Het is een onzichtbare beweging en dat vraagt om realtime experiences. Intuitieve intelligentie is een verrijking voor een complexe wereld zoals we de wereld nu om ons heen ervaren en het proces van bewustzijnseigenschappen is de nieuwe human resource dus dit overzicht bieden in complixiteit van gevoelens vraagt om een interne kompas. Er zijn verbindingen met een A Veld en dat kun je met de Earth Spaceship Vision inzetten en activeren.

Ik kom helpen vanuit “Systems Thinking’en content aanreiken omdat het zelfonderzoek en bewustwording onderdeel is van inzicht in deze nieuwe wereld en daarvoor is het nodig dat je modellen en concepten leert samenbrengen en elkaars studies gaan aanreiken en aanvullen. Ik ben een verbinding aan het maken met dit netwerk op wereldwijd nivo en heb alle platformen laten samenkomen en samenzijn en laat zien hoe je toegang hebt tot dit A veld. Autopoiesis is zelforganiserend zijn en via onze stuurgroep leer je dit vitaal in te zetten omdat je het vooral zelf bent. Wij doen dit via de officiële aanbestedingen en de overheid om het sturingsproces met overzicht te laten verlopen dus eerst de Bachelorstudenten en dan mag het naar de ondernemers toe en kan het ook particulier worden aangereikt als Consultancy en kun je zelf Practitioner worden in Syntony Methode. Ik kan groepen gaan certificereen die bevoegd zijn om met onze tools te gaan werken en innoveren.

Deelprogramma,s aan reiken en workshops en seminars over deze werelden waarin we leven is geen consensus want er zijn veel onzekerheden en onduidelijkheden en ook veel vragen hierover. De meeste, expliciet op hoogbegaafdheid toegesneden hulpverlening en begeleiding wordt geleverd door coaches en andere hulpverleners met een zeer diverse opleidingsachtergrond!

Het aantal psychologen, psychotherapeuten en psychiaters dat zich met hoogbegaafdheid bezighoudt is nog dun gezaaid. Het aantal neemt wel toe en daarmee dus ook een vooruitgang en motivatie die we voelen omdat deze open dialogen op scherp worden gesteld.

Ik kom de deuren openen hiervoor en ben de portal zelf, ik werk wereldwijd binnen de grootste netwerken samen met de grondleggers en psychiaters en top experts binnen de Sociale Wetenschappen. Is een wetenschappelijk verantwoord iq nodig of is er een meer verantwoorde manier zoals een zijnsluik? IS dat meer op zijn plaats? Ik zeg ja!

Met Evolutionary Leadership zetten we deze Open Space neer.

In mijn sessies ben ik altijd bezig met de basis van theorie en praktijk en verken met anderen wat daarin allemaal meespeelt. Uitingsvormen van creativeit zoals het moodboard en eigen levenspad banen in deze wereld met de worldcompass van Syntony het navigatiemiddel en de navigatietools van Syntony – Het is een proces van vallen en opstaan en daarom is gelijkgestemden heel belangrijk om met humanistische georiënteerde mensen om je heen dit leven zo te kunnen vormgeven en in een lifestyle te kunnen bewegen. Creatief leren leren en een leven lang leren is wat wij uitdragen. Teleurstellingen zijn niet te vermijden en als creatief en intens mens en als levend mens kunnen deze teleurstellingen heel hard binnenkomen en hoe je daarmee omgaat is hoe je leert wie je bent. Je mist kansen als je doet alsof het je allemaal niet raakt en dan ontdek je ook je eigen ruimte niet dus ik maak mensen bewust hiervan en de noodzaak om deze ervaringen aan te gaan is juist wat meer keuzevrijheid geeft. Expanderen van je bewustzijn en heel veel topmomenten koesteren en erop vertrouwen dat je zo meer bewuste keuzes krijgt om ook je moed te blijven verzamelen om je eigen passie te blijven inzetten in deze wereld. Met de minder gebruikelijke paden hebben wij hoogbegaafden meer voorsprong en wij zijn integrale denkers en wij zijn innovatief.

Interactieve workshops helpen in het levensloopperspectief om dat centraal te stellen en ook gaan we in verschillende levensfasen na welke soort keuzes je kunt maken en via divere werkvormen staan we stil bij ervaringen uit ons eigen leven en de zelf te kiezen diepgang. HOE kan je leren van succesmomenten en van teleurstellingen en hoe kan je ook bij het ouder worden meer wijsheid vergaren en meer creatief leren leven? Dat is mijn levensverhaal en waar mijn hele boek over gaat.

In verschillende levensfasen heb ik ervaringen in het begeleiden van hoogbegaafden, en ik ben hier om ook jouw eigen inzichten te helpen aanscherpen en ben er voor jou als professional en als persoon. Hoe lees je jouw omgeving en hoe geef je aandacht aan alle boodschappen en de verbindingen onderling?

Ik bied een Master Opleiding en Content en tools, ik help met Software en sturing geven in netwerken van netwerken en festivals opzetten, tools in te zetten op de werkvloer binnen HMR en master,s open dagen en diners op te zetten voor studieverenigingen en voor stedelijk bestuur. The Art of Hosting – Een spacelab zijn betekent dat je anderen steunt en helpt met het neerzetten een interactief impactvol en flow met Tech gaat verbinden, de soft Technologies, de menselijke interacties. Change Makers weten hoe dit werkt. Ik ben WorkFlowStudio gaan opzetten als we-space-lab. Het was 2011 en de Consciousness en Impact die mocht worden ingezet om een praktische cultuur te gaan opbouwen binnen Nederland was mijn uitdaging na het lanceren van de Club of Budapest Nederland in 2003

Mijn eigen leven, lifestyle, is een kosmische visie en een wereldbeeld wat gewoon “heel is” betekent dat we hier alemaal zo mogen leren om kosmisch te denken – Intuitie. Mijn zoon was en is heel normaal en heeft transcommunities helpen ontstaan en ook salutogenesis ingebracht in de samenleving. ..samen met mij onderweg tijdens dit leerpad en deze dans in Syntony.Salutogenic design zal je leven veranderen! We moeten meer leren hierover hoe we zelf meer gezondheid gaan inbrengen in ons huis en in onze leefomgeving en in ons werk, ik begon dus met dure opleidingen in NLP in Belgie in het hele traject als NLPTrainer volgens de de richtlijnen van Anne Linden en koos als leerweg de helende holistische benadering van Dr.Alberto Villoldo Ph.D. The Four Winds Society. Begon zelf met Ayurveda en deze oudste geneeswijze ter wereld heeft haar wortels in India van meer dan 5000 jaar geleden. De indier van vandaag heeft zijn eigen Ayurvedisch genezer, zoals we hier onze huisarts hebben. Hij die kennis draagt is Vaidya. Levensinzicht dat betekent Ayurveda. De som van al je eigenschappen en en je unieke persoonlijkheid.

Workagile – making work agile.

Een diepere betekenis en een betere kwaliteit van leven en het implementeren van een holistische benadering. Hoe kun je eigen huis en je werk je gezondheid verhogen?

Salutogenesis is de desig trend en ze kijkt naar waarom dus Salus betekent health en in Greek betekent genesis origin.

Designed to thrive, dit gaat over het belang van een architecture en hoe je dit doet in de toekomst.

Leerzame ervaringen die ik wil delen omdat het gaat over rijk en arm en over oppervlakkig en diepgang. Integraal denken en leven is heel normaal en zelfs supernormaal. Het heeft te maken met hoge waarden en normen en een samenvatting kunnen geven van de complexiteit en deze heel natuurlijk uitleggen in eenvoud. Unity is een diepere realiteit. Ik durfde dit niet te vertellen dat ik ervaringen had met deze andere werkelijkheid. Het is nu eindelijk erkent en al dit begrip dat het mogelijk maakt om de unified nature of reality te delen. A voice, een stem van deze support van anderen om elkaar te helpen dat we niet afgescheiden zijn en bewustzijn niet iets iets dat mysterieus opkomt maar mind is matter en bewustzijn is wat we zijn, in de hele wereld. Deze missie om deze boodschap in te brengen in de wereld is mijn visie en mijn identiteit als Sarah, ik ben een Change Agent en ik help de groepen vanuit de United Nations ook mee en de vele anderen die actief zijn met de Sustainable Sustainable Goals maar ze zijn wel een symptoom van de ziekte in onze samenleving en dat is wat ik daarin vertel, dat is mijn facilitatie. Het is een mogelijkheid om samen te zijn en samen te komen in deze vooruitgang, en dat zal het altijd zijn. Het is een unity reality, dat moet je zelf ervaren en belichamen. De hele wereld view laat zien dat informatie fundamenteel is en dat gaat over universele informatie dit is helder aan het worden nu. In heel veel gebieden leren we nu zien dat digitale informatie communiceert in de wereld en dat zijn dezelfde technologieën als de fundamentele realiteit van ons universum. Virtuele realiteit. Ons universum is geïnformeerd. Dit gaat over patronen van informatie. Het informeren van vorm, dit komt van diepere lagen van bewustzijn.

Zonder het woord informatie is een perspectief lastig uit te leggen. Het is een privilege van weinigen, informatie is fysiek, we zien dat velden processen zijn van fysieke realiteit, en er is geen krachtiger, praktischer en sterk op ontwikkeling gerichte aanpak gevonden dan het pad van de mysticus.

Wij zijn die mysticus en dat betekent dat we transcenderend leven en leren leven met de gelijkgestemden onder ons en met elkaar kunnen resoneren.

Zonder druk leven en zonder teveel spanningen vraagt om een wereldkompas, een eigen kompas en een ladder om te weten dat je het juiste doet en je de bewegingen om jou heen activeert. Dat is Syntony, met de kompas kun je navigeren – Onderwijs, de zorg, veiligheid en bealstingsdruk, pensioenen zijn onderwerpen waarmee Nederland bezig is en dat is goed als we dat praktisch gewoon oplossen. De soft skills zijn hiervoor nodig.

Het ervaren van het leven zelf gaat over dingen doen, het wennen aan stress, geldstress, drukkende gevoelens, moeder zijn zonder vader in het gezin, kracht uitstralen en de wilskracht en mensen om je heen waarvan je houdt, het geluk met je kinderen, de liefde, warmte, leuke dingen kunnen doen. Ervaringen – waar haal je dit geluk uit en hoe doe je dit?

Ons promotieonderzoek richt zich op levensverhalen met therapeutische werking van het herschrijven van het levensverhaal op het psychologisch functioneren en de positieve geestelijke gezondheid/ Promotietraject Syntony Conversations online leren met content

Fijn dat je hier bent en dit leest nu hier met mij samen, welkom en weet dat het een reden heeft dat we elkaar zo hier nu mogen ontvangen in elkaars aanwezigheid vanuit deze diepe gedachtenvormen, uit ons hart, om samen door een deel te gaan van deze wereldwijde ervaring wat nu deel is geworden van mijn ervaringen en ook van die van jou, er is eindelijk bewijs dat dit bestaat waarnaar zoveel mensen zoeken, voel je intens welkom, hier nu met mij in deze ruimte, waar je ook bent op dit moment. We zijn actief met 500 leiders binnen 50 landen op dit moment met de tools van Syntony, de soft Technologies.

Binnen deze nieuwe wereldvisie is alles gebaseerd op werkelijkheid en bewijs, het bewijs is er nu wetenschappelijk! Het is aan de wetenschap, ik heb het Ministerie van onderwijs benaderd en zij gaven mij terug dat het aan de wetenschap is dit aan te reiken en zij niet over platformen en denktanks beschikken om deze nieuwe informatie van het nieuwe wereldbeeld over te dragen. Zijn wij in de mogelijkheid om deze ziekte van het wereldbeeld te gaan oplossen want dit heeft te maken met de natuur van de realiteit zelf.

Ik heb ervaringen als kind om tussen de dimensies te wandelen in supernormale ervaringen, niet super Zwakker executieve functies zorgden ervoor dat ik een lange tijd niet kon mee doen omdat impulsen mijn leven hebben beheerst en ik moest leren focussen op wat belangrijk is. De tools van Syntony zijn er voor ons netwerk en gelijkgestemden, het is een uitdaging om een life person te zijn en heel veel energie te hebben. Niemand is perfect maar als je steeds wel eens ervaart dat het wel bestaat en de impact die je kunt hebben, en tijd kunt doorbrengen met andere gelijkgestemden, dat is een verbondenheid die intense waarde heeft.

IK BEN heel gevoelig en intuïtief van nature en daarop was en is het systeem buiten niet ingesteld dus ik verstopte de ervaringen van telepathie en zo ook het lopen door de planeet, ik zag hoe alles samen kwam en hoe al onze ervaringen samen komen nu, dat is waarvan ik hou. Er is een oneindige spark en het is het enige wat er is, wij hebben het healing proces nog niet ingezet in onze samenleving, ik wil alleen maar deze revolutie delen, ons collectieve wereldbeeld is beïnvloed door het paradigma wat oud is en materialistisch is en gaat over gescheidenheid. Ik schreef als kind al dagboekjes vol en als heel klein meisje wilde ik alleen maar meer openstaan en kon alles opvangen, de lichamelijkheid was al heel vroeg intens, hoge prikkelgevoeligheid en hoog energie nivo, opgewondenheid en snel praten en ook gedreven. Dit project van Syntony Conversation wil ik delen op wereldnivo omdat het heel normaal is, dat we energetische impulsen oppikken van elkaar en elk mens wil de eigen natuur en eigen expressie vervullen, of je nu een brandweerman bent of een chirurg, je wilt gewoon je hoogste versie zijn van jezelf. Het definieren van wie je zelf bent, dat is een journey en quest voor elk mens en wij herkennen dit en dit is niet iets wat je kunt zoeken het is gewoon zoals het gaat. Betekenis is er al en je kunt het zelf leren toestaan en dit dieper leren integreren. Wereldpatronen zijn dominant en het maximaliseren van de beste versie van jezelf gaat over het omgeven van mensen die deze visie kunnen uitdragen, execution.

De natuur van bewustzijn is genegeerd, ik ben nieuwsgierig en dat is al zo sinds 48 jaar, wij hebben deze mogelijkheid om te gaan voorbereiden en om te draaien vanuit gescheidenheid en materialisme in een realisatie dat alles wat we realiteit noemen, unified is en op verschillende dimensies afspeelt in overvloed in een kosmische mind, de wetenschap heeft dit bewezen. Het oude paradigma is verkeerd, het is niet gescheiden. Ik deel dit met jou en ik heb het zware werk al gedaan, ik heb 25 jaar studie gedaan en nu 3 jaar tijd en onderzoek gedaan en bewijzen samengebracht, die nu hier zijn in een nieuw veld van onderzoek, om jou te laten zien dat er een simpel begrijpen is van heelheid en diversity. Er was geen big bang maar een grote adem, tijd en ruimte in een evolutionaire impuls en ons universum bestaat als een coherente identiteit. De staat van het creeren van elementen. Business in de Tech wereld is een ander model. Het landschap bestuderen. Het investeren globally. De contributie van Azie en een overzicht van wat er zich afspeelt globally, het is China en Noord Amerika en dat is een groot ding, de Chinese Modellen zijn enorm en dat is transformatief in onze mindset. Investeren in Global Feelings en Lokaal meer gaan doen vanuit dit overzicht, de invloeden en Google wat de mark domineerde tot 2006 en er zijn nu zoveel andere bedrijven en Fortnite Epic Games.

Eindelijk na zoveel jaren is er bewijs nu dat er geen big bang was maar een grote ademhaling en wij allemaal verbonden zijn. Wat is leven? De vraag is zo oud dat het vreemd lijkt dat iemand die modern is in staat is geweest om zo,n radicaal innovatieve reactie te geven op de invloed van de kennis zoals neurowetenschap en sociologie, informatica, literatuur en filosofie. Humberto Maturana is de chileeens bioloog en zijn theorie is bijna 50 jaar geleden ontwikkeld met zijn oudleerling en landgenoot Francisco Varela. Deze theorie heet Autopoiesis. De fundamentele vraag die ik deed was “Wat is leven?”

“Wat is alles wat leeft?”

Driedimensionale weergave van een levende cel gedurende het mitose-proces; voorbeeld van een autopiëtisch systeem.

Autopoiese betekent letterlijk “zelf-productie” (van het Grieksauto voor zelf- en poiesis voor creatie of productie). De term werd oorspronkelijk geïntroduceerd door de Chileense biologen Francisco Varela en Humberto Maturana in het begin van de zeventiger jaren van de twintigste eeuw.

Autopoiese hangt sterk samen met zelforganisatie. De termen autopoiese en zelf-organisatie hebben in de biologie onder andere te maken met het feit dat, wanneer onder de juiste omstandigheden alle componenten van een biologisch systeem aanwezig zijn, dat biologisch systeem ‘vanzelf’ wordt gevormd en zichzelf in stand kan houden. Het is bijvoorbeeld aangetoond dat, wanneer alle componenten van een virus in oplossing worden gebracht, er vanzelf complete en volledig functionele virusdeeltjes ontstaan.

Dit is nu de hier de perfecte tijd voor jou ook, om deze boodschap te gaan aanreiken, dit is niet nieuw het is al eeuwenoud. Ik heb deze opleiding gevolgd in een persoonlijk mentorship van 1 jaar en begeleiding ontvangen van Dr.Kathia Laszlo. Daarnaast heb ik jarenlang op wereldwijd nivo samengewerkt met deze theorie in grote netwerken heel intensief samen met Dr. Ervin Laszlo en met persoonlijke mentoring aan het innoveren nu samen met Alexander Laszlo in de faciliteiten door wekelijkse intervisie wat ik activeer nu en ik geef supervisie vanuit mijn lokale omgeving omdat er zorg moet zijn voor het juiste aansturen en het nieuwe leren hoe je kunt gaan begeleiden binnen netwerken met deze nieuwe taal om de grootste veranderingsprocessen van deze tijd nu te kunnen begeleiden. Deze tijd waarin we nu leven is uniek en de meest intense tijd die er ooit was. Elke cel in ons lichaam is een community en ons lichaam is een community, elke cel heeft betekenis en heeft een effect op het geheel. Wij begrijpen dit nu pas dat wij cellen zijn van ons universum net als alle cellen niet per ongeluk zijn en wij zijn cellen in deze impuls als een cluster een organisme als een levend systeem. De planeten resoneren met elkaar en wij hebben biologisch leven mogelijk gemaakt maar wij zijn ontstaan uit sterren. De eerste sterren. Rockstars. Ik zag als kind al Andere dimensies en wist dat dit de vooruitgang was in deze evolutionaire impuls en wij hebben betekenis en wij praten daarom over gewaarzijn en wat realiteit is. Het oude paradigma is ontstaan uit dingen maar wij realiseren dat gescheidenheid een illusie is. Mijn avonturen zijn gestart toen ik mijn transpersoonlijke ervaringen ben gaan opschrijven in mijn dagboekjes want ik zag daarin dezelfde patronen terugkeren. In de normale bewustzijnstoestand ervaar je jezelf als stoffelijke object en dat is begrensd door onze huid en levend en ademend in een wereld met newtoniaanse eigenschappen. Onze waarnemingen worden beperkt door de fysiologische beperkingen van onze zintuiglijke organen en de fysische kenmerken van die omgeving – Transpersoonlijke ervaringen kun je onderverdelen in 3 categorieen en dat is het overstijgen van de normale barrières en de beperkingen van het door de huid ingekapselde ruimte van het ‘ ik “.

Het versmelten met de ander en een twee eenheid voelen, het aannemen van de identiteit van een andere man of vrouw en of de identificatie met het bewustzijn van een hele groep. Alle moeders van de wereld bijvoorbeeld of met een bewustzijnsexpansie.

De beperkingen van mens zijn overstijgen is waar mijn hele levensverhaal over gaat, ik ben anders en ik ben mij bewust van het bewustzijn van dieren en planten maar ook van vormen van bewustzijndie horen tot anorganische objecten of processen. Het bewustzijn van de hele biosfeer en die van de aarde en het stoffelijke universum.

Alles wat wij ervaren in het dagelijkse bewustzijn in de toestand als objecten, het zijn holotrope bewustzijnstoestanden en daarmee corresponderende subjectieve representatie – Ik zie paars Lila, en in Taoisme zijn het alle elementen van de materiële wereld en werkelijkheid beschreven als transformaties van het Tao.

Transpersoonlijke toestanden overstijgen grenzen en dus ook van het lichaam en dus ook de gebruikelijke grenzen van het lichaam en het “ik”en dat is in strijd met de psychologie en met de hele gezondheidszorg en met de moderne wetenschap waarin we zeggen dat we een machine zijn. We zijn levende systemen en dat is het nieuwe paradigma.

Ik liep hierin rond jarenlang en hield mijn mond over mijn weten, mijn transpersoonlijke ervaringen zijn overstijgend en dat is ook het transcenderen van de lineaire tijd. Ik heb herinneringen uit mijn prenatale periode en de geboorte, de babyjaren en de kindertijd en dat is alles heel indringend opnieuw beleefd. In holotrope bewustzijnstoestanden kkon ik deze regressie in de tijd nog verder laten gaan en dat was identificatie met de spermatozoïde en het ovum op het moment van de conceptie en dus op het nivo van het cellulair bewustzijn.

Deze ervaringsreis in de tijd heb ik gedaan en zo ook episoden gezien uit de levens van menselijke en dierlijke voorouders ontmoet en ben in reïncarnatie gegaan en zag de mythos en theos en daarom ook de logos en nu de holos. Dit is een leerframe en ik heb hier jarenlang over gedaan en dat is jammer want het kan veel sneller in leerlabs en met interventies.

Dingen die zijn gebeurt op de kruispunten van mijn leven die gaan niet over wat er gebeurt in de situaties en ook niet de gebeurtenissen, en het is zeker niet belangrijk wat er zich afspeelt in ruimte en tijd, het is in-formatie, en daarin ga ik je nu meenemen in deze derde categorie van transpersoonlijke ervaringen. Hoe vaak heb je niet de meest oninteressante dialogen? Sociale scripts en dezelfde vragen stellen en op dezelfde manier zonder echte interesses, en niet echt luisteren. Wat is het talent? Sociale scripts vermijden dus de valkuilen vermijden, die vragen die de meeste mensen stellen, hoe gaat het met je? Dat is niet eens een echte vraag dus geef geen antwoord en de volgende vraag is wat ben je aan het doen of wat doe jij? En waar kom je vandaan? Dat is wat je moet vermijden, deze uitdaging is om een sociaal dieet te nemen en dit niet te bevestigen maar verdiep je dialogen en trigger spanningen en exitment, dit is een mooie manier om scripts te vermijden, dus big talk en niet meer de small talk dus big talk is vragen of iemand nog aan iets leuks heeft gewerkt en is er iets leuks gebeurd? Je vraagt dan naar de echte ervaringen van die ander en dat is wat het energielevel verhoogt, werk je nog aan leuke projecten, heb je nog leuke shows gezien/ bouw iets goeds op en positiviteit, vraag een geweldig antwoord en heb je antwoorden klaar als de ander je dit vraagt. Pop in met jouw antwoorden, vertel hoe je netflix kijkt en wat je graag kijkt, onthouden dat je weg moet blijven uit sociale scripts en blijf in je enthousiasme. Dit is trust First wat we doen in het eerste nivo van het oefenen van centering en intuitie cultiveren.

Communicatie met lichaamloze wezens en bovenmenselijke entiteiten en buitenaardse wezens en bewoners van parallele universa.

De universele Geest en hoogste vorm van deze ervaringen is het identificeren met het supra, metakosmische Niets, de raadselachtige en primordiale leegte die zich bewust is van zichzelf en de schoot is van al het zijnde. De leegte heeft geen concrete inhoud en bevat al het zijnde als kiem en in potentie.

Ik werd een aantal keren uitgelachen als kind, en er werd mij gezegd dat ik het fantaseerde en dit niet bestaat, ik begon dus met schrijven in mijn dagboekjes en mijn echte gevoelens op te schrijven en doe dat nog steeds elke dag, ik schrijf elke dag en ben daarom heel erg open en heel erg intuïtief, ik ontvangen informatie die ver voorbij alle grenzen gaat, dit is voor de hele wetenschappelijke filosofie van het Westen belangrijk nu we in transitie zijn, er is een onbevooroordeeld onderzoek nodig van dit transpersoonlijke domein van de psyche want alleen je eigen directe waarneming is voor jezelf het bewijs.

Wij zijn gelukkig allemaal bij elkaar gekomen en wij vormen dat platform. Het is een denktank. De Club van Budapest. Wereldwijd.

Wij zijn opgestart in 2011 en zijn gaan innoveren vanuit het jaar 2000 vanuit de Club of Budapest Nederland wat gelanceerd werd vanuit de Speakers Academy door Dr.Ervin Laszlo zelf en wij hebben elkaar daar in persona ontmoet en zijn vanuit deze bezieling de kosmische visie gaan uitzetten en uitdragen, eervol en met diepe verbondenheid. In het jaar 2014 ben ik naar Wenen gevlogen om daar samen met Alexander Laszlo World Cafe te beleven en mocht daarin ook mijn aandeel vormgeven en van hieruit kreeg Syntony World Cafe toegang als Research Colloquia on Thrivable Systems, het woord duurzaam is vervangen voor vooruitgang, vooruitstrevende systemen en vormgeving, er is een emergence bezig, in wereldwijde bewegingen en daarin geven wij sturing en begeleiding vanuit hoge orde. Geen lineaire processen meer maar vanuit diepe samenwerking.

In het jaar 2013 ben ik een jaar lang zeer intensief aanwezig geweest in Social Learning Evolutionary Learning binnen de social unit van Saybrook University met de begeleiding van Professor Kathia Laszlo in haar leergang Evolutionary Leadership. Ik ben van daaruit in de leergroepen gaan hosten en mocht mee participeren in Project X. Project x werd op wereldwijd nivo samengesteld door alle systeemdenkers die daarna in hun leerlabs gingen trainen met de nieuwste art design trainingsprogramma,s vanuit het nieuwe paradigma. Deze interactieve ervaringen gaan over het fysiek durven openstellen en dat gaat over informatie en dat is fysiek. Wij realiseren ons dat het echte hosten diepliggend werkt en meer fundament geeft dan bezig zijn met ruimte en tijd. Transpersoonlijke ervaringen uiten zich in het proces van diepgaand individueel zelfonderzoek maar het is niet mogelijk ze te interpreteren als eenvoudigweg intra-psychisch verschijnselen in conventionele zin.

Van Systems Thinking in Systems Being gaat over het belichamen van evolutionair leiderschap. De behoefte om aan te passen en agile in veranderende omgevingsvelden is meer duidelijk want vooruitgang geeft well-being en conviviality – vrolijkheid om vier lagen.

All over the world, more dynamic systemic evolutionary systems of learning have begun to flourish. Both young people and adults crave learning that is fun, engaging, challenging and that connects them to the pulse of life. As we learn more about how to human brain functions, we begin to feed our need for dwelling in stories how the mind remembers and playing to human incentives by engaging in game dynamics. What comes about through such processes known as the gamification of education is best termed ludic learning. Ludic is to play – loodik from Latin comes from sport, Ludus. Mingled, interwined, to indicate a state of deep and complex, joyful connectedness and interpenetration –

Organisatorische Transformatie en Sociale Verandering. Het was een persoonlijke reflectie in de betekenis van evolutionair leiderschap gebaseerd op leren wat ingang kreeg vanuit de ervaringen als onderwijzer en consultant, coach en sociaal ondernemer maar ook als moeder. Kathia Laszlo legt uit dat systeem denken betekenis heeft voor een creatief perspectief wat komt uit de ideeen vanuit het inzetten van lastige situaties en kritische perspectieven of innovatie op een nieuwe manier in vooruitgang.

Een oproep voor participatie is de meest belangrijkste taak in deze tijd: het innoveren van een toekomst in vrede en overvloed in partnership met alle levende systemen op onze planeet Aarde. Dit is niet alleen maar voor de privilege groep van verlichte mensen maar een verantwoordelijkheid voor elk mens. De inzichten van systeem denken en het beoefenen hiervan zal een grote steun zijn nu in de transitie van een levensvatbare toekomst. Deze inzichten mogen niet beperkt blijven tot de boeken en toegang tot maar enkele universiteiten en zij moeten deel gaan uitmaken van een sociale fabriek die onze cultuur zal informeren. Een verhaal wat een doel geeft

Informatie en het hologram, dat werkt dieper door dan gewone oplossingen, existentieel bewustzijn, een ervaring van infinity the self, dat bestaat buiten tijd en kan nooit ziek zijn en ook nooit aangeraakt worden door ziekte, het zijn symptomen,onze missie om methodologies samen te brengen – Digitale informatie en fysieke realiteit dus informatie wat een expressie geeft door complimenten. Ons hele universum is een fysieke realiteit in intelligentie, wij spreken over informatie wat een expressie is als principes die bestaan in ons universum. Wij zijn informatie en wij zijn geïnformeerd als een entiteit en dat is patronen gebaseerd en betekenisvol. Wij richten schade aan in onze biosfeer. Het herinneren wie we echt zijn en dat we betekenisvolle microcreators zijn in ons universum, wij zijn kinderen van Gaia. Wij zijn relationele wezens. Dynamische aantrekking en we vinden de patronen van informatie die uit dieperliggende ruimte komt. Steden en galaxies groeien op dezelfde manier. Dynamische holografische relaties. Menselijke conflicten zijn onderzocht en we vinden die relaties in conflict als ecosystemen met dezelfde patronen zoals in de natuur. Gedragingen en de onderliggende patronen die we zien in de internet en onze verbindingen in de telefoons. We zijn sterker dan we denken, wat we zeggen en hoe we het doen heeft effect. De keuzes zijn dus gedraag je lokaal en begrijp dat je dit kunt doen vanuit je eigen afstemming. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Trainen vanuit de systeemwetenschappen betekent samen deze herinnering en heelheid geven en belichaming voor de wereld, dat is onder supervisie van Kathia Laszlo vormgegeven vanuit Saybrook University, het leven accepteren zoals het is en niet wat wij wensen, dat is spirituele groei, in schoonheid en in vrede. Het kunnen sturen en zelfreguleren van deze emotionele staat geeft sturing vanuit het hart, wij kunnen rust vinden in een veilig leerlab en wij weten dat de mindset realiteit wil creeren en onze acties zijn een product van onze beliefs, onze gevoelens en blijheid maar ook frustratie mag er zijn.

Als we teveel hechten aan anderen kunnen we flink getriggerd worden, als we dit loslaten voelen we meer rust en hoe meer rust we voelen hoe minder afhankelijk we zijn van anderen om onszelf heel te voelen. Wij kunnen zelf een persoonlijke heilige ruimte creeren en dat zijn andere veilige condities om healing te activeren, er komen veel mensen naar mij toe omdat hun leven eerst wel veilig was maar er mist nu een energetische ruimte die veilig is. Ik doe doe dit door een veilige ruimte te geven, een ecosfeer, de noosfeer de menselijke sfeer, de spirituele leerkrachten en onze wereld mag zo een microuniverse zijn om onze healing aan te reiken en van daaruit komt heel veel werk.

De 13 brieven in de tijd zijn geschreven voor transformatieve verandering en moeder aarde is gevraagd hoe hiermee om te gaan en wat is het wat wij zouden willen weten en wat willen wij ons herinneren om ons hoop en inspiratie te geven. De thema,s zijn verbonden met de planetaire bewustzijnsveranderingen waar we zijn vandaag en dat gaat over onszelf bekijken via mother Earth. De perspectieven en gaan over een map en een stepping Stone om te beginnen met het begin hoe het werkt als we hierin thuis komen en hoe we in een heilig proces gewoon mee bewegen en daarin onze kracht en bronnen vinden vanuit de eigen potenties. Via het boek van Anneloes Anneloes hebben we een beter begrip van de potenties die in ons liggen en de mogelijkheden voor ons allemaal om een activiteit te kunnen inzetten. De activiteiten die worden aangeboden gaan over het herstellen van het hart en dat te activeren en dit gaat over de wijsheid van de aarde zelf. Het begrijpen van deze aarde en deze visie gaat over het afstemmen van deze wijsheid en dit perspectief leren begrijpen dat we onafhankelijk zijn maar ook samen. In menselijke activiteiten en in politieke en culturele systemen kunnen we dit inzetten voor een vooruitstrevende toekomst. De visie en de leiderschapsontwikkelingen en de educatieve modellen helpen om dit concreet te maken. Communties en steden en potentieel te activeren en dit in te brengen in de activiteiten die nodig zijn. De aarde is stil en ze is in een staat waarin ze vraagt om balans en als je zelf deze biosfeer verpest dan kun je ook niet meer natuurlijk functioneren in jezelf dus in mijn eigen relatie met moeder aarde is dit zo als een expressie, het is niet moeder aarde en onze mensheid maar wij bewegen zo. Ze wil dat wij support vinden en een beter begrip om te leren waarom we zo afgescheiden zijn geraakt in ons brein en in onze manier van gedragen. Hoe kan het dat we maar focussen op 1 ding en de rest vergeten. We hebben een gewoonte ontwikkeld wat in een story telling manier nu aan het veranderen is en onze relaties met elkaar. Als we dit willen losmaken dan is er iets terug en dat is samenkomen en samenzijn en elkaar leren zien en ontmoeten zoals we zijn vanuit een hoger perspectief en wij mogen dit allemaal zeggen. Het is onszelf en wij mogen onszelf niet laten wegdrukken, wij hebben het nodig om een nieuwe balans te leren ontwikkelen want onze energievelden zijn weggedrukt. Het is lastig om een gezonde omgeving te vinden met de levenscondities en de grenzen van ons balans systeem is ook aan het veranderen en de power van love is er om onze verbinding te bewaken en dit is belangrijker dan ooit hiervoor. Het is nodig om deze kracht van liefde terug te brengen in onze wereld. Hoe kunnen we deze afgescheidenheid oplossen en onze verbinding met de aarde zelf wat ons leven gaf en de kosmos die ons leven geeft en wij geven elkaar betekenis zoals we ons leven leiden. We zijn die verbinding vergeten met onze eigen natuur. De representatie van het leven zelf vraagt om een nieuwe narrative. We zijn in deze tijd nu waarin we juist zoveel verbindingen hebben met het internet maar we leven wel in onze paradigm en dat vraagt om een doorbraak.

Het is heel oud om beoefening in te zetten, vanuit Tibet en Rusland en Europa en het onzichtbare en zichtbare en wij zien de krachten vanuit de natuur en houden de stad veilig en een individu om een betekenisvol leven te leiden. Ik heb dit privilege zo laten gebeuren door het energieveld wat om ons heen is en wat ook ons lichaam organiseert, zoals een magneet dat doet. Het is een natuurlijke beweging en wij hebben deze taak allemaal om ons lichaam te healen op het nivo van de blueprint, we moeten onze blueprint herstellen en dat is een expressie wat zich laat zien.

Het is een donut, een torus, een donut met een gat erin, stel je voor een hoop energie komt binnen vanuit onze voeten naar ons hoofd en via onze armen en energie gaat rond, vanuit de voeten en buiten het lichaam en dat gaat rond als een torus.

Dit is de vorm van een energieveld als we in de natuur zijn en dat is het energieveld wat we ook kleiner zien worden als we in de stad zijn. Eerdere ervaringen en ontvangen van het leven zelf gaat vooral over de magnetische velden en dat is onzichtbaar, het meester wat er gebeurt is buiten het spectrum zelf van de zintuigen dus als wij herkennen hoe we verbonden zijn met alles om ons heen dan is het een zuiver energetisch veld. Er is geen gif nodig in ons energieveld, het gif komt uit onbewustzijn. Het imprint wordt veroorzaakt door trauma en dat heeft healing nodig, als we dus trauma behandelen gaan we met energievelden werken. Het moet healing krijgen omdat ze anders niet in het moment kan terugkeren. Het is een cocoon, het zijn cellen en ze moeten met elkaar samenwerken, wij werken dus met vier nivo,s van realiteit. De eerste is het nivo van het lichaam, de tweede is de mind en de derde is de ziel en de vierde is de essentiele en dat is spirit.

Het is net als poppen die naast elkaar zitten, de mind informeert het lichaam en de spirit informeert de ziel. De fysiek taal is celulair en de mind is woorden en de ziel is images en de spirit gebruikt energie. Wij zijn betrokken in alle nivo,s en via operatie werken ze op het lichaam en psychologen op het nivo van de mind en de diepe op het nivo van spirit.

Ik heb geleerd om te switchen in deze betrokkenheid. Ik ben getraind.

Heb je iets geerfd dan wil je dat niet op je fysieke nivo, het energetische nivo geeft mogelijkheden om te healen voordat er ziekte georganiseerd kan worden, ik heb deze mogelijkheid om te werken op deze vier nivo,s en ik werk met het nivo van de ziel en de tools zijn images, archetypical images waarin kracht ligt.

De taal van spirit is niet images maar energie. De meest fundamentele taal en er liggen hierin ook gevaren. Het is het gevaar, ik kreeg er veel, energiehealers werken soms vaak zonder de blueprint niet op te lossen. Het is nodig dat we de vier modaliteiten van healing leren, de eerste is illumination, a core process, het uitzuiveren van de blueprint dus een ervaring van oneindigheid aanreiken. De tweede is inzicht geven in de energie wat niet bij je hoort, er zijn soms entiteiten bezig die niet van jou zijn, er zijn er 2 vormen van negativiteit en dat gaat over gedachten vanuit anderen naar jou toe, mensen die eerst diepgaand betrokken waren met jou en nu boos zijn en dat op jou projecteren.

Het zijn gifvormen als je mensen diepgaand hebt binnen gelaten en zij gooien psychische darts naar jou toe, dat is gif, dan kan dat gevaarlijk worden door boosheid. Boosheid en angst zijn de 2 meest giftige vormen in de wereld.

We kunnen dit niet zomaar even oplossen en dat is arrogantie en dat ligt in de roots van de mensen waarin we denken dat we dit wel even kunnen oplossen met eigen wetten en regels maar dit vraagt om een nieuwe narrative, een uitdaging en waar kunnen we terecht om met oplossingen te komen. Er is een nederigheid en een journey nodig om een hele nieuwe manier te vinden om te begrijpen dat er iets heel diepgaands is wat ons in verbinding brengt met het leven. Dit kunnen we samen onderzoeken en dit zien wat er speelt, als we dit doen als een moeder, hoe het voelt om mother Earth te zijn dat is als een warmte, het kan normaal reflecteren maar ze is nu gevangen en alles wat er ook is binnen de systemen zoekt naar balans. Het gevoel waarin er een behoefte is aan hulp, de alchemist weet dat het vuur nodig is om ermee te werken en als wij deel zijn van mother Earth als een kosmisch onderdeel dan kunnen we dit omarmen als een initiatie want dan gaat het vuur omhoog en de plurificatie. Hoe werkt het als een nieuwe narrative dit doet zoals een geboorte, dit kan er alleen maar zijn als we ook toestaan dat we opnieuw geboren worden, we kunnen niet op dezelfde plaats blijven want als een baby geboren gaat worden dan is er ook een baarmoeder die zich opent en de baby komt erheen. Het nivo van overgave en bidden tot deze interconnectedness, zoals een moeder zichzelf ook overgeeft en de toekomst is er om geboren te worden en dat trekt ons erdoorheen. De toekomst wacht om geboren te worden en dat is de nieuwe narrative, de nieuwe richting.

De soul retrieval processes, ze zijn gevonden in het energieveld, dit proces is een journey met een client om te herstellen in een soulpart, net als bij trauma en pijn, deze retrieval kan echt in een paar sessies gebeuren, het begrijpen waarom er gebeurde wat er gebeurde, een kwanta van energie en dat ga je herinstalleren in de resources van de client zodat deze zelf kan herstellen en de vierde zijn de deathrites. Er zijn groepen van mensen overal op de wereld die praten over wat er gebeurt nu op de aarde, de aarde zelf ondergaat een grote shift. Deze groep mensen dat zijn de mensen die weten dat er een nieuwe mens geboren gaat worden in deze generatie om heel te zijn en niet meer homosapiens maar homolucious. Hoe gaan we dit doen nu met elkaar samen?

Het is een herinnering hier nu dat we mogen herinneren wat we mogen inzetten vanuit rust, er is zoveel ego wat maar macht wil en als we ons daarvan verlossen ervaren we onszelf als een expressie van natuur, gewoon met de flow meegaan en vertrouwen dat het universum alles in haar draagt voor het hogere – Wil je meer plezier dan kun je leren om zo naar je leven te kijken, stel je voor dat iemands anders visie ook een expressie is van empathie en liefde en je dat mag ontvangen, cultiveren van liefde is een intern avontuur. Humor is belangrijk. We hebben allemaal deze beoefening in onszelf om onszelf te mogen belichamen in dit evolutionaire systeem waarin we leven accepteren en situaties accepteren zoals het is, diepgaande verbondenheid voelen en diepgaande rust voelen, dit toestaan geeft een systeem perspectief en dat is wat wij in Project X samen met Kathia Laszlo en met nog 34 andere systeemwetenschappers,in een experiment van 90 dagen diepgaande verbondenheid hebben gedragen en dat is wat ik nu doorgeef, hier nu.

Wij spreken samen hierover hoe ze dit al omschreven in alle spirituele tradities, dit perspectief wat er nu zou gebeuren, hoe we realiteit als unified gaan omarmen. Het is energie en matter, bewustzijn is niet iets wat we hebben maar wat we zijn! Het concept hoe we ons leven zelf leiden is als een roadmap en dat gaat over transities, we moeten dus vragen, gaat het om de journey? De journey is de journey en we zijn waar we zijn, en we kunnen kiezen. Voordat ik Marcel leerde kennen in 1999 was ik in de jaren daarvoor zoekende, ik was in 1985 op zoek naar mijn wortels en zocht ze in Den Haag, keek naar de grote gebouwen en verkeer overal en ik voelde mij alsof ik stikte. De vibrant enthousiaste stad Den Haag was voor mij ineens niet meer zo prikkelend. De stappen van de hero,s journey gaan over 17 stappen maar ze zeggen 421 en er zijn ook artikelen dat er 13 zijn maar het gaat over gescheidenheid en terugkeren. Het idee van het niet volgen van de patronen die de samenleving aanreikt maar je eigen patronen te vertrouwen, je eigen weg te vinden, dat is een respons die al heel jong begint en dat is moed om dit ook te doen en op deze manier je betekenis en je bestemming te vinden. Ik werd hierdoor geroepen toen ik 15 jaar was, ik wilde perse mijn biologische vader vinden en wilde weg uit het nato dorpje waar ik woonde op dat moment en niet meer met mijn nieuwe stiefvader en moeder samenleven als een familie maar mijn eigen weg vinden. Ik had te maken met deze eigen diepte, ik wilde die diepte vinden en dat moest ik volgen. Het was een vraag of ik klaar was om hierop te reageren en ik was niet altijd klaar om deze verandering aan te gaan. De held in mij was er wel klaar voor maar er waren momenten dat ze dit niet meer kon voelen, er gebeurde soms ineens niets meer en ze kon soms letterlijk niet meer vooruit en zo moest zij wennen aan het oncomfortabele. Het bracht haar tot inzicht dat er alleen nu hier dit existentiële bewustzijn is. De essentie en dit unieke zelf zijn –

Ze woonde in de stad Stolzenau en ze had een moeder en toch was ze klaar om weg te gaan, ze was onderweg naar Nederland terug in Den Haag en zocht naar die oude vertrouwde patronen, het realiseren dat ze vol potentieel zit. Deze quest, Alice die door de rabbitwhole valt en het bekende achterlaten en oversteken naar het onbekende, het is niet meer mogelijk om nog terug te keren, eenmaal op die andere plaats kun je er alleen nog maar doorheen, totdat het een bekende manier is geworden voor jezelf. Voor Sarah, was het cruciaal vanuit Duitsland naar Nederland terug gaan, ze kwam daar en ook al kon zij de taal spreken die haar moeder sprak en haar moedertaal is, het werd duidelijk voor haar dat ze niet wist wat de gevaren waren in deze stad en waarmee zij te maken kreeg. Zij was op een nieuwe plaats aangekomen en ik was overweldigd, ik moest heel diep naar binnen gaan, diep van binnen, deze plaats had ook het einde kunnen zijn van mijn journey. Het was een vorm en ik vond er mijn eigen plaatjes maar dit duurde niet lang. Het was niet meer mogelijk voor mij omdat ik merkte dat ik een spons was die alle energie van anderen opzoog. Ik leerde dat er verwachtingen waren van mij die ik niet kende en ik wist niet waarom en ik voelde dat ik gevangen zat, gewoon weer gevangen. Ik wilde terug keren en deze hero journey was niet de bedoeling en ik voelde dat ik mijn biologische vader niet wilde pleasen dus ik moest mijzelf aanpassen in deze nieuwe cultuur maar dit was alleen maar het begin van een proces, er volgden meer testen. Ik kreeg een mentor en hulp, ik had een avontuur en er kwam een supernatuurlijke kracht vrij en een magische hulp, in mijn verhaal was dit mijn leraar Frans uit Stolzenau want hij zei mij heel krachtig, dat kun jij zelf Sarah vertrouw op je eigen wijsheid want ik ken je en ik ben hier om jou te assisteren, en zo ging ik terug naar huis toe omdat ik wist dat hij over mij zou waken. Zo werkt het met diep vertrouwen en relaties.

Het is deze mediation tussen de onzichtbare en zichtbare wereld, hoe daarin te dansen in energie en materie. De krachten van de natuur waarderen en het individu zelf dit energieveld laten organiseren. Het is dus heel simpel, ik gaf mij over en het universum gaf mij waarnaar ik zocht. Ik wist niet wat ik zocht maar ik kon wel vooruit en wat het deed is mij eraan herinneren dat ik niet alleen was en ik kon erdoorheen, de mentor was in mijn verhaal de treinreis en de aanwezige conducteur en ook de leraar, zoals in Lord of the Rings, Harry die de wereld van magic inging en er allerlei vormen ontstaan, een mentor kan ook een dier zijn of een element, de wind of de zee, mythologie, de mentor, het hoeft niet een persoon zijn maar kan ook een integraal iets of iemand zijn in je eigen avontuur en journey en dat zegt, goed werk en ga die kant op. Het was voor mij mogelijk om een richting te bepalen, de beschermende kracht van destiny. Ik heb heel veel lastige situaties gekend in mijn leven, en ik bleef het maar zien, de samenleving gewoon bezig met rollen en maskers maar niet op avontuur. Ik had die diepte nodig. Ik ga je hierin meenemen. Luister naar je hart, je hart geeft comfort, voel je je hart openstaan voor liefde en vrede? We zijn dankbaar met deze intelligentie, dit is onze spirit. Ik heb al de nodige transities gehad zoals Alice in Wonderland het bekende moest achterlaten en je niet weet waar je terecht komt en je bent in een compleet nieuwe plaats en het enige wat je kunt doen is er doorheen gaan. Het is deze mogelijkheid om hierin te verbinden en angst en verlangens kunnen dit verstoren maar als je in de stilte terugkeert dan hoor je en vertrouw je die innerlijke flow die er is diep van binnen. Het is er altijd. 1 van de wetten in succes is de wet van aantrekking, dus het onbekende omarmen en dingen laten gebeuren en oplossingen laten verschijnen en dat is het pad voor vrijheid dus vertrouw jezelf. Laat los wat niet meer je outcome is en geloof en weet dat je hart het antwoord weet in het veld vol mogelijkheden. ININ. Innerlijk weten, het is bij de geboorte in de ziel opgeslagen. #newparadigm #sarahverwei#sarahverweiconsultancy De diepere dimensies want “fields are not observables” 

“only their effects can be observed and measured” 

Deze passie, vanuit onze diepere dimensie gaat verder dan de sustainable development goals, de goals, ze missen het geheel want de goals zijn ontwikkeld om de ziekte van de samenleving op te lossen want er zijn symptomen van de ziekte die erzijn nu, door het disfunctioneren en dat zijn symptomen van ons collectieve gefragmenteerde wereldbeeld! 

Dit is mijn expertise,op het collectieve nivo moeten we dus een nieuwe map van realiteit inbrengen, in deze breakdown die nu gebeurt, zijn wij in staat om het op te lossen, dit begint met het begrijpen van de natuur van realiteit zelf!

Ik was 4 jaar en zag een licht in mijn slaapkamer en het ging met mij communiceren en ik liep zo tussen deze verschillende werelden en dat was een super-normale ervaring. Ik sprak er met niemand over want het is super natuurlijk, telepathie en pre-cognitieve dromen en remote sensing, en ik liep op deze planeet aarde en hoe kwam dit samen en al deze ervaringen, hoe verbinden ze met de ervaringen als fysieke realiteit? hier nu als mens en als vrouw? Ik hou ervan dat ik dit nu mag delen want het is een great thought – deze spark is alles wat er is! Het delen van deze ervaringen is een revolutie, ons collectieve wereldbeeld is aan het beïnvloeden wat uit het wetenschappelijke paradigma komt over de natuur wat het leven zelf is. Dit paradigma is materialisme en gescheidenheid. De olifant die dit negeert is de natuur van bewustzijn zelf dus na al het onderzoek, 66 jaar van onderzoek, waarom waarom en dat is een moment van nieuwe mogelijkheden. Wij draaien om en doen dat niet vanuit gescheidenheid en nog meer materialisme maar wij realiseren dat realiteit unified is. Het speelt zich af op multi-dimensionele lagen en dit is de leading edge van wetenschap, het oude wetenschappelijke beeld is verkeerd. 

Ik heb 25 jaar geïnvesteerd in onderzoek en mijn eigen ervaringen verteld binnen het wereldwijde netwerk zelf en deze ervaringen zijn een bewijs van een nieuw veld van onderzoek, het is simpel als je deze complexiteit leert zien en voelen. 

Ik kan dus niet anders dan dit nu hier delen want ik durfde er 45 jaar niet over te spreken en ook niets te delen hierover en zocht naar antwoorden. 
Het is nu mijn plicht om deze complexiteit wel simpel te helpen overdragen want het complexe is simpel voor mij en ik begrijp dit abstracte materiaal door het onderliggende patroon wat is ontrafeld in de afgelopen 25 jaar van mijn studies en mijn 48 jaar van leven op deze aarde zelf. Ik begrijp het patroon en begrijp het concept en daarom is verdere oefening voor mij overbodig. Ik leer dingen snel en snap en begrijp de metaforen en begrijp dat taal figuurlijk kan worden gebruikt want we leven via taal en emoties. 
Ik snapte al op jonge leeftijd wat het essentiële element is in een probleem; een bijzonder intelligent kind in mij leerde tussen zijn 2e en 4e jaar al diverse talen en zocht naar de moedertaal. Enorme capaciteit voor empathie en daarom een bijzonder vermogen te voelen wat anderen voelen en begrijp daarom ook wat wij voelen en herken de emoties bij anderen. Ik zet projecties om in muziek en kunstwerken en zie alles als een geheel. Ik leer niet lineair en wil overal de verbanden tussen weten en blink daarom uit nu om deze transitie en overgang naar een nieuw paradigma werkelijkheid te maken en stevigheid aan te reiken in de steden in mijn land van Nederland. Ik werk mee aan internationale projecten en ondersteun de studenten die afstuderen en Syntony als tools en methode inzetten in hun scripties, met de Journal of New Paradigm Research. Education for the future: the emerging paradigm of thrivable education. 

Ik ben zelf moeder van een zoon van 26 en 11 jaar dus seminars geven en conferenties hierover heeft voor mij nog tijd nodig omdat ik graag zelf mijn kinderen wil begeleiden zoals ik mijn oudste ook ben blijven begeleiden in zijn eigen kern wil ik dat nu ook doen tot de 18e – 25e levensjaar van Senn. 

De komende jaren zijn cruciaal, 13 jaar zal Senn nog nodig hebben in deze transitie zelf om de deuren te openen met zijn skills en zijn vermogen om dit te vertalen. Het is mijn taak om hem hierin te begeleiden samen met het wereldwijde netwerk om hem heen. 

WIJ ZIJN EEN MONDIAAL LEVEND SYSTEEM – 

Het is diversity, ons universum is niet geboren in een big bang, het was gewoon een grote ademhaling. Tijd en coherentie – de wetten van algoritmes en zij hebben sterren en galaxies laten ontstaan. Laten we even teruggaan, elke cel in ons lichaam, we weten dat 90 % een community is en onze lichamen een community zijn, van menselijke cellen en bacteriën, virussen en elke cel in ons lichaam heeft betekenis#purpose #meaning 

Marcel Verwei heeft een verhaal hierover en dat deelt hij samen met Chirurg #MarcoWaleboer een bekend Chirurg in Nederland en hij zetten de tiba en het scheenbeen en kuitbeen weer vast zodat het kon aangroeien in 3 jaar met samenwerking van Marcel – dit gaat over de clusters van cellen en de intelligentie van elke cel! 

Dr Jude Currivan bevestigd dit en is actief in ons Laszlo Instituut als Honorary Fellow net als#DeepakChopra en #JaneGoodall Dr. Jane Goodall 

samen met Dr. Ervin László Ervin László zijn ze met elkaar aan het aantonen hoe deze map van realiteit is en wat ze betekent voor ons als samenleving. 

Wij zijn allemaal bezig om deze learning objectives, de leerdoelen te kunnen vertalen, het begrijpen van deze natuur van het paradigma en de dynamiek van deze paradigma shift, het vraagt om nieuwe key concepten en dat is de basis vanuit een holistisch akasha veld en dat onderzoekt de relevantie van het nieuwe paradigma voor het leven zelf. Leren om te denken en te kunnen activeren op basis van dit nieuwe paradigma begint met heel veel ruimte en respect geven want Fields zijn onzichtbaar! Er is een onzichtbare dimensie actief en dat zijn elementen die je niet kunt observeren, het verbindt space en time, Quanta en de dingen die komen uit quanta en interacties via de velden zelf en hun universele acties. Universal fields mediaten in interacties. Via het universum en dat is nonlokaal. WIJ zijn Mondiaal SpaceLab Syntony Leadership vanuit het Laszlo Center in Italy, gebaseerd in Nederland in Kortgene, het eerste SpaceLab wat wereldwijd aan het innoveren is met elkaar onderling samen. De transcoach van de bekende serie Narcos is Monica Gabriela Gutierrez Robert en zij maakt deel uit van ons wereldwijde team waarin zij haar natuurlijke wijze van transcoaching inzette in het opzetten van deze serie wereldwijd. Dr.JaneGoodall is actief met haar jeugdprogramma,s en zet zich in op wereldwijd nivo met prachtige projecten waarin Doutzen Kroeshaar gezicht laat zien hoe belangrijk het is om ambassadeur te zijn en een rolmodel te zijn.REPEAT cashmere hebben wij daarom uitgekozen als branding om vanuit instagram ook een veilig netwerk te verbinden met de fundamentele veranderingen die nu ontstaan vanuit dit nieuwe paradigma. 

Het veld zelf is universeel she… “transmits information from the field to the system “

Marcel had Senn Verwei als zijn getuige in dit proces en het was #AlexanderLaszlo die dit proces van healing in de gaten hield en zag hoe er 88 bouten in het been werden gezet om een gebroken tibiaplateau weer te laten helen zonder dat er dingen verkeerd zouden groeien en het als een mooie geheel zou aangroeien van binnenuit, zonder infecties en andere gevaren. Dit heet het proces van supercoherence en wij hebben alle mensen uit ons systeem wegfilterd en geen toegang gegeven tot ons leven in die periode die sceptisch waren of negatief. WIJ zijn diepgaand gaan verbinden met dit weten, het diepere weten van de diepere dimensies van Akasha en deze A dimensie, is niet te observeren, dat voel je. Ik ben daarin heel ver gegaan door alle gedachten en ook non verbale interacties onmiddelijk te verwijderen uit het leven en de omgeving van Marcel zodat zijn lichaam kon herstellen en het proces kon aangaan in rust en vanuit zijn eigen wens in tijd en ruimte. Ruimte geven en rust geven, wat wij ervaarden is dat de senses vanuit de lege ruimte de grond zijn voor alles, en zo bevestigde Marco Waleboer dit ook met ons in transdialoog – De dingen die verschijnen geven diepere betekenis en dat is leading edge wat nu herontdekt wordt. Er is een M dimensie en dat is wel zichtbaar dus de fotoo,s en de scans die werden gemaakt en de resultaten van het bot wat netjes aangroeide zonder stukjes eruit schietend, maar echt heel mooi als een coherent geheel zonder bacterieen wat wel een gevaar had kunnen zijn maar wij hadden ons eigen methoden. De wond stond open en de huid kon niet dicht, het bleef openstaan en er was gevaar voor bacteriën, wij hebben dat zelf dichtgemaakt met huishoudfolie en er kon geen lucht en geen vuil tussenkomen. Het huis heb ik zo schoon en stofvrij gehouden en de ruimte letterlijk bewaakt zodat de huid en zijn been dit zelf konden oplossen. Het scenario was namelijk voorkomen dat het zou gaan infecteren dus accepteren dat het niet kon genezen en er teveel gevaar was voor infectie en bacterieen dus been eraf of het proces aangaan en vertrouwen dat het zou herstellen maar dan was echt 100% rust en ruimte nodig en discipline. Dat is waarvoor wij kozen samen met de hulp en zorg en het vertrouwen vanAlexander Laszlo die Marcel Verwei zijn ruimte gaf en hem de kracht gaf om deze moedige tocht aan te gaan. Eruit blijven, dat is wat hij zei, eruit blijven in gedachten en het lichaam zelf het werk laten doen. Niet meer bemoeien en je focus in je mindset richten op Senn Verwei en Arvin van Gils en Sarah zijn vrouw. 

Er zijn vijf elementen in de kosmos, aarde en lucht en vuur en water, en akasha, dat is de fundamentele natuur zelf en het element wat dus onzichtbaar is, het is dat wat verder gaat dan tijd en ruimte en dat is waar de achtergrond van alles zich afspeelt wat ook Paramhansa Yogananda omschrijft, de subtiele achtergrond. #DavidBohm zei hierover als equivalant concept: wat wij ervaren via de zintuigen als lege ruimte is de grond waarin alles bestaat, inclusief onszelf. De dingen die ontstaan vanuit de diepere dimensie. Het transdialogue is wereldnieuws! 
De kompas en de ladder geven deze enorme beweging in de wereld nu een boost om vanuit diep vertrouwen echte relaties te leren aangaan en samen te werken en samen te delen en te leren met elkaar en van elkaar, dit is nodig voor mogelijkheden in onze wereld om echte nieuwe acties te gaan activeren. Dit is de Syntony New Society en wij zijn al actief met 84.980 Facilitators wereldwijd in 190 landen. Ik kom Content aanreiken samen met Marcel mijn partner om in Nederland alle scholen te voorzien van dit nieuwe paradigma. Het curriculum vraagt om begeleiding om dit goed te implementeren.

 — at RELTribes.

WIJ ZIJN CELLEN IN DEZE IMPULS ALS CLUSTERS IN ORGANISME IN HET PLANETAIRE THUIS WAT ZELF EEN LEVEND SYSTEEM IS.

Het universum werkt alle details uit. Vertrouw op je innerlijk weten. Planeten resoneren met elkaar en wij komen van de sterren, er zijn 3 generaties van sterren waar elementen zijn ontstaan en we zijn allemaal rockstars.

De tijd dat het zo was, dat alles er was om een aarde te vormen, een thuis te zijn voor alles wat nodig was voor die tijd in evolutie in biologisch leven, wij zijn daarin deel van en wij hebben betekenis. De revolutie die gebeurde was ongelooflijk omdat ze ons gewaarzijn kon verdiepen maar er werd wel nog gezegd dat alles los stond van elkaar. Realiteit is echt en ons universum is een geheel, levend systeem. Het is coherent. Er is een impuls van simpliciteit tot complexiteit. Het is unified. Fysieke realiteit is solide. Er is niks, geen ding, er is alleen maar relaties en velden. Er zijn nu wetenschappelijke bewijzen en een theoretisch framewerk, informatie maakt technologie mogelijk, het is fysiek. Informatie gaat diep op alle lagen van realiteit en dat is fundamenteel. Het holografische geheel. Projecteren in projecten.

Cosmologisten realiseren zich dit, de technologische informatie en kennis gaat over grenzen in de space, fysieke realiteit, informatie wat zich kan uiten in energie en materie door tijd en ruimte. Diepere ruimte van betekenis en intelligentie. Het is niet informatie als data maar de expressie van principes en hoe ze bestaan en voortbestaan, wij zijn informatie en wij zijn geïnformeerd door het hele universum. Ons universum bestaat echt levend systeem.

Er komen steeds meer patronen zichtbaar met betekenis. Waarom schrijf ik hierover? We zijn op een tipping point nu, we brengen schade aan in de wereld, wij moeten veranderen anders is er geen toekomst meer straks – wij zijn betekenisvolle co-creators. Wij zijn kinderen van Gaia. Er is geen gescheidenheid maar een potentieel van unity.

Een mens gaat ook door al deze lagen om in die eenheid te komen.

DIT begrijpen en de portal openen om leven zo te ervaren, zoveel mensen als in onze syntony community wij zoeken naar deze heelheid en wij belichamen dit elke dag.

Discover Natural Models, magic ik kom magic brengen en avontuur, nature,s strategies, evalueren van Life,s Principles. Biomimicry Design Spiral. What can we learn from it? ecologische standaard voor innovatie gaat over de uitdaging van een lens van Biologie en dat zijn processen in systemen, het zijn strategieën om menselijke problemen op te lossen.

Voor mij was het de eerste keer toen we verhuisden vanuit London naar Scheveningen dat is een totaal ander landschap en ik had geen idee, daarna naar Zwijndrecht en naar Bergen op Zoom. Patronen van deze dynamiek. De patronen die tevoorschijn komen en dus niet alleen de natuurlijke wereld maar ook de gevoelens van ons als mensen zelf.

De gevoelens van overweldigd raken gebeurde in mijn lichaam en om mij heen, bij de scheiding van mijn ouders en mijn lichaam was overweldigd en ze voelde dat ze diep naar binnen moest keren, ze ging met haar moeder en broertje naar Wassenaar en daar was een plaats in het huis van haar oom en tante voor ons, om veilig te zijn. Sarah begon op haar eigen plaats toen zij 16 jaar was en daarvoor zat zij in het leerframe en de patronen en gedragingen vanuit het vormgeven vanuit de lifeprinciples en de natuurlijke strategieën die haar moeder koos en liet zien aan haar in het huis en gezin waarin ze opgroeide, in de leefstijl van de moeder van haar vriendje in Amsterdam was wat anders en een totaal andere leefwereld. Ze werkte voor Heineken en ze was dominant in haar gedrag en haar tonatie was heel belerend en ze was een vrouw met verwachtingen die ik niet begreep en ze wilde dat ik het huishouden even overpakte in haar huis in Amsterdam en dat was mijn 2e implicatie en Sarah moest weer haar eigen authoriteit vinden en diep verbinden met mij zelf om aan te passen en meer testen volgden. Om niet te pleasen had zij dus diverse keren een mentor, het was haar avontuur dus er waren mentoren die haar droegen.

Sarah had vanaf haar 16e jaar 3 baantjes, ze begon in de horeca en in de boutique met kleding, veel mensen ontmoeten en deze test was er om haar te laten zien wat zij kon dragen want het universum teste haar uit om te expanderen en zo is het ook gegaan toen ze niet meer wilde aanpassen aan die wereld omdat ze in een slechte relatie kwam en nare ervaringen kreeg, ze maakten haar gewaarzijn sterker en ze kreeg een mentor, meditatie via het lezen van Eckhart Tolle en dat was ook de aanleiding om vooruit te gaan en startte zo met pilates in de studio van Antwerpen en zo kwamen er diverse mentoren in mijn leven, het was ondertussen de jaren 90, en ik leerde mijzelf meer gronden in mijn lichaam via het leven zelf en dat was nodig om in mijn diepte in mijn journey thuis te komen en in mijn eigen huis.

We brengen nu dit bewijs naar buiten en wij weten dat elke cel in ons lichaam samenwerkt en dat is coherent! Time travelers zijn zich bewust van hier nu en ook van hun andere parts in onszelf en hoe we daarmee omgaan wat komt uit het bewustzijn – het collectieve veld zelf.

Tien spirituele regels en principes, hoe je wilt dan anderen jou behandelen, het is niet iets wat wij hebben, mind en bewustzijn het is alles wat er is, dit is realiteit en dit is wat wij zijn als wereld, en ons universum is een levende gedachte en niet een ding. Het is onze droom als participanten om hierin mee te bewegen. Om deze uitnodiging te hebben om wakker te worden en show up, dit is tijd nu hier om unity te begrijpen en deze waarden te zien en te waarderen wat wij allemaal zelf uitdragen – niet het geld maar gewoon omdat we hier nu bestaan en we hier nu zijn in deze realiteit zelf – link up en lift up. Dit is nu hier onze mogelijkheid om mee te bewegen en echt te gaan co-creeren in deze vooruitgang. Het is tijd om echt anderen te gaan uitnodigen om met ons mee te doen en ook soulmodels te zijn.

Een template van bewustzijn en ervaren en onderzoeken als een coherent identiteit en niks is per ongeluk. De wetenschap hiervan is dat wij een cluster zijn van cellen en wij hebben betekenis en impact en dit gaat over de uitleg hoe ons universum bestaat als een entiteit. Alle informatie gaat over de wetten van de natuur en dit laat zich nu zien hoe het bestaat. Er is een evolutionaire impuls, naar zelf gewaarzijn en individueel durven zijn en goed doen in dit universum. De wetenschap gaat door met deze gescheidenheid en hoe energie en verwachtingen en dingen en tijd en ruimte beide ook relatief zijn voor de observeerder en dat moeten wij samenbrengen. Ons universum kan niet bestaat als wij dat niet zouden doen en wij zouden hier niet zitten, dit begrijpen geeft flow. Wat we nu vinden is dat de meeste wetenschappers nog zeiden dat er gescheiden objecten zijn en bewustzijn niet is wat wij zijn maar dat het er toevallig was of is, en Ervin Laszlo is mijn vriend en hij zei dat wij dit niet hebben begrepen. Ervin Laszlo heeft ons al jarenlang verteld dat er gescheiden is en dat is het probleem in de wereld, mind komt niet vanuit matter, matter is een expressie van mind en bewustzijn is wat de wereld is!

Wij weten als cosmologisten dat er relaties zijn en vibraties. Wat we ons realiseren is dat informatie en technologie van communicatie en informatie patronen zijn en dat projecten in een hologram. Alle informatie die wij verzamelen en uitzenden op een 2d plaatje, alles in realiteit kunnen we zo omschrijven. Of het nu gaat om een camera of een ding of om ons, het is informatie die echt is en dat is energie ook en materie.

Syntony Cafe – wij kijken naar de technologie van informatie en communicatie, ons universum neemt informatie vanuit de 2 dimensionele ruimte en projecteert dat in fysieke realiteit en dat is echt, deze ruimte 2 dimensioneel is holografisch. Er zijn veel onderzoeken nu en wij zijn informatie en wij zijn geïnformeerd door het universum.

Denk maar aan het universum als een grote ademhaling, het begon met orde, ordening, sinds toen is er een ruimte gaan expanderen en tijd is erin gaan bewegen en dat gebeurde in complexiteit en zo is er meer geïnformeerde content ontstaan en zo is tijd vooruitgegaan. Er is informatie en dat is onderzocht en ervaren en dat noemen wij space time en dat is cool toch? Senn vindt dit heel cool en ik heb hierin nu bijna 30 jaar studie in gedaan en onderzoek naar gedaan en elke dag blijven studeren omdat ik deze vragen beantwoord wilde krijgen hoe het kan dat wij bestaan. Deze informatie is er voor de technologie van gemeenschap. looking at nature as Model, Measure and Mentor, er is heelheid mogelijk en dit gaat over vormen en processen en systemen en strategieen om menselijke problemen op te lossen van gescheidenheid, de natuur van bewustzijn zelf, na 60 jaar van onderzoek van de cosmologen om mij heen is er een sense; potentieel van syntony sense, deze mogelijkheid om dit om te draaien vanuit gescheidenheid uit de materialistische wereld om in een unified wereld terug te komen vanuit multidimensionele ruimtes, dit is wat er nu aan de hand is, er is geen gescheiden wereldbeeld meer,, het is verkeerd.

Syntony Conversation – hoe brengen wij ervaringen samen en hoe kunnen wij dit delen met elkaar? Ik heb 7 jaar onderzoek gedaan en bewijzen verzameld van dit bestaan, een veld vol onderzoek om te laten zien hoe er een simpel begrijpen mogelijk is wat realiteit is. Diversiteit en ons universum werd niet in een big bang geboren, het is een levend systeem, een grote adem en time en ruimte expanderend als een impuls, een unified coherent identity.

Syntony Leadership is super normaal en deze ervaringen van telepathie en precognitieve dromen is heel normaal en dat is wat ik kom aanreiken als platform en als denktank en als global facilitator, elke cel in ons lichaam is een community en cellen, bacterieen en virussen, elke cel in ons lijf heeft betekenis en heeft een effect op het geheel. Wij gaan dit nu pas begrijpen dat wij zelf die cellen zijn en wij zijn cellen in deze evolutionaire impuls in dit organisme, in dit planetaire zelf in dit solar systeem, de planeten resoneren met elkaar. Wij maken biologisch leven mogelijk en wij komen vanuit sterren waar elementen zijn gecreerd en de eerste sterren 5 biljoen jaar geleden dit heeft een solar systeem mogelijk gemaakt en dat is nu een thuis voor alles wat nodig is in deze impuls, evolutie gaat vooruit in leven en wij zijn deel daarvan en wij hebben betekenis. Ik kwam mijn man tegen in Antwerpen in een nachtclub en wij voelden deze vibraties en deze trillingen, het was dus niet Gandolf maar het was een integrale ontmoeting in ons avontuur en wij konden samen een bepaalde richting gaan. We hadden veel plezier en gewoon samen zijn was al genoeg, het was het beschermende gevoel van destiny, we voelden dit en we kregen een eigen plaatjes samen. Hij woonde aan de zee in Zeeland en ik woonde in Bergen op Zoom. Ik had veel lastige periode gehad in mijn leven en hij bood mij de zee in de vrije weekenden en nam mij daarin mee de natuur in. Een nieuwe wereld.

Sarah Syntony

What is reality?

Course segment 1:

Designing A quest to understand where everything comes from

 • Een journey naar het verleden om onze roots te begrijpen
 • Een overzicht van een Evolutionaire Journey
 • Een snel overzicht van het Westerse wereldbeeld en de wetenschappelijke paradigma,s
 • Dankbaar zijn voor de perspectieven van complexe systemen en de levende systemen theorie
 • Ontdekken van de Evolutionaire Patronen in fysieke en biologische systemen
 • Het creatieve universum wat we thuis noemen
 • De implicaties van relativiteit en kwantum fysica en de veld theorie voor het begrijpen van ons dagelijks leven en onze realiteit hier nu
 • Begrijpen van de evolutionaire principes van het leven
 • Begrijpen van de evolutie en haar patronen in sociaal culturele systemen
 • Identiteit en cultuur als een vooruitstrevend fenomeen gemedieerd door taal
 • We leven via taal en emoties
 • Community consciousness gemeenschaps bewustzijn vanuit tribal naar global community dus tribes naar wereldbeelde gemeenschap
 • Mensen als co creators en actieve participanten in een evolutionair proces
 • Richting een holistisch paradigma
 • Dit programma neemt je mee in een diepe persoonlijke reis, een avontuur waarin je de oorsprong en evolutie ziet van ons universum en de menselijke beschaving en de mysteries van de mind en spirit. In drie segmenten bieden we dit inzicht in het begrijpen waar we vandaan komen en hoe we zijn geworden wat we nu zijn en de mogelijkheden en doelen wat we morgen kunnen worden.
 • Een journey naar het verleden om onze oorsprong te begrijpen vraagt om 2 perspectieven.
 • De holistische evolutionaire en de bio- systemische uitleg van de hypothese van de samenleving
 • Onze courses geven inzicht in het avontuur van ons als bewuste mensen in de journey zelf vanuit het verleden om de oorsprong te begrijpen en de evolutie van de mensheid,
 • Biologische en spirituele dimensies
 • Neuro-cognitieve processen die geboorte gaven aan de samenleving als een ontwaakt bewustzijn en hoe onze senses zijn en onze onzekerheden hebben geleid tot sociale en politieke en economische superstructuren van autoriteit en subordinatie die nu de wereld overheersen.
 • Begrijpen van onze samenleving is een essentiele basis voor assessment van deze huidige situatie en onze prospects voor een zonnigere toekomst.

Course segment 2:

De evolutie van de geschiedenis van menselijk bewustzijn:

 • Begrijpen van het individu en zijn/haar plaats en rol in deze wereld
 • De impact van persoonlijke en collectieve overtuigingen op individueel gedrag en de psyche
 • Criteria van een holistische evaluatie van de uitdagingen waarmee we te maken hebben op individueel,lokaal en wereldwijde nivo,s
 • Mentale modellen en overtuigingen die leiden naar subordinatie en powerlessness

Habitual behaviours that Block creativity and transformative action

Assessment of personal health and well-being

Limitations of strident individualism

Widening and self reinforcing inequalities

Cultural barriers to collaboration

Forms of leadership that maintain dominance by few

Impact of individual and collective beliefs on the living environment and physical health

Health of planet earth as a complex adaptive living system

The impact of humans on nature

The impact of environmental degradation on human health

The impact of dominant worldviews on global diversity, social structures and systems

Course segment 3:

Envisioning a better world a better future

Foster the creative vision of a sustainable and humane civilizatioFraming the challenge

Taking stock of what we have learned and what we have yet to do

Visioning a better world

Transformative change

Biomimicry

The Natural Stepwork

Integral sustainovation

Engaging in dialogue

Het begrijpen van de realiteit en hoe wij informatie ontvangen en wat wij projecten als fysieke realiteit, informatie geeft expressive en ons universum is een intelligentie. De betekenis van humor en zoveel diepte – ik voelde mij alleen en Marcel was veel onderweg en hij werd gestresst en toonde geen empathie en geen warmte meer en hij kwam een andere vrouw tegen en zij introduceerde hem nog meer in de harde wereld van sales. Ik was bezig met grounding en meer spiritualiteit. Beoefenen van pilates en meditatie en schrijven, het was deel van mijn journey met mijn zoon samen, hij is hoogbegaafd en hij is zo sensitief dus dit was een avontuur wat we aangingen en dat gaat ook over de vele manieren waarop we allemaal getest worden. De test kwam, hoeveel konden wij aan en het universum laat ons dat zien wat wij aankunnen en welke uitdagingen wij aangaan en steeds als ik dacht, ik kan dit niet meer dragen en niet meer aan, dan kreeg ik weer kracht. Ik had heel veel ervaringen die mij sterker hebben gemaakt.

Informatie is niet de data, het is informatie wat expressie heeft door principes en waardoor ze bestaat en wij zijn informatie, wij zijn in-for-ma tion…wij zijn geïnformeerd door het universum, wij zijn unified. We hebben zoveel bewijs hiervoor nu en wij zijn deze vormen, deze processen, wij zijn zelf deze systemen en wij zijn deze strategieën zelf om menselijke problemen op te lossen en vooruitstrevend te zijn want we zijn nu in het tipping point, we kunnen dit niet negeren wat we ons en elkaar aan doen in onze biosfeer.

Wij moeten veranderen, er moet meer respect zijn en deze natuur leren begrijpen gaat de sleutel zijn om te herinneren wie we zijn en wat we komen doen als cocreators van dit universum. Wij zijn kinderen van Gaia, wij zijn relationele wezens, er is geen gescheidenheid en dit alles is een herinnering van community en dit ervaren is leven zelf.

WERKEN AAN JEZELF – Intuitief leven en schoonheid zien en voelen, ik zoek hiernaar en ik ben dit aan het doen in het belichamen zelf, elke dag, dynamische relationele aantrekking en dat is deze uitdaging nu van Biologie, hoe wij nu als social architects dit leren interpreteren en ontdekken vanuit natuurlijke modellen en dat is waarom een soul model zijn ..groei geeft. Het is lastig om de strategieën van de natuur tegen te gaan en er is alleen die relatie tussen grote en kleine afbraak en als we naar menselijke conflicten kijken, zie de relaties en in biologische systemen zitten ook deze patronen, kijk maar naar de telefoons. Er zijn verschillende leefstijlen en dat is hetzelfde als de ecosytemen, wat we in het internet vinden is hetzelfde, we zijn veel sterker dan we denken en wat we doen, alles wat we doen heeft een effect! Wat kies je in jouw dag? Dat is echt heel belangrijk, hoe beweeg jij je lokaal? Meer toegang tot het onderbewuste en werkelijke drijfveren en overtuigingen en mind en bewustzijn inzetten als technieken en tools betekent dat je weet dat dit alles is wat er is en dit is realiteit en dit is wat het leven is! Het dagelijkse leven uitgaan en de initiatie en terugkeren, de initiatie betekent de weg van trials, de tresholds, de ruimte waarin je terecht komt, series met testen, deze is voorbij gekomen in mijn journey en ook in die van mijn man, we moesten beide heel diep gaan om in vertrouwen te blijven en te leren wat we niet moeten doen, te leven in zekerheid, dat bestaat niet, en controle over je eigen reacties en je eigen natuur en je instincten, dat hoort bij de eigen diepte, hoe je transformeert en hoe je dat beest in jezelf aangaat. Mijn relatie met Marcel werd verbroken, ik herinner mij mijn verjaardag en de geboorte van onze zoon, hij was er niet, ik werd 37 en in Juni werd Senn geboren en Marcel mijn man was er niet. Ik voelde mij wel vol zelfvertrouwen en ik deed mijn pilates en was blij met mijn eigen aanwezigheid, ik koos ervoor dit zo te doen en niet te praten over wat er verkeerd was. Ik vond dat hij zelf moest inzien en veranderen en dit omkeren –

Het in onze plaats in deze wereld en wat dit betekent ….dat is belangrijk, ik was soms ook de stenen, mijn discipline en de zachte gevoelens, ik moest ook leren om dit te uiten en ik mocht zelf kiezen wat ik wilde in deze quest, welk gedrag en welke patronen wilde ik nog inzetten en welke niet meer, ik moest leren om dingen op te geven. Ik was op de hero,s journey en ik zag het wat er om mij heen gebeurde bij andere mensen, ik voelde dingen die anderen niet wisten en ik kon dieper kijken naar realiteit wat anderen niet konden zien en dat is een giftig iets als je dit niet kunt delen, ik durfde het niet te delen, ik was een visionair maar met wie moest ik hierover praten? Ik koos Eric Schneider, de dimensies van het inner kind en de zachte delen in onszelf leren vrijmaken en het transformerne en onze helderheid en ons gewaarzijn en commitment en onze idealen – dat zijn verantwoordelijkheden en je moet allert zijn en dat ook blijven om in je idealen te blijven geloven. Ik moest heel veel dragen en had al een keer een psychopaat in mijn leven gehad, de vader van mijn oudste zoon, en dat was een climax want hij sloeg en draaide mijn arm om en stond op mijn knie. Sociale taak om normaal te zijn zoals Neo in de Matrix, deze confrontaties zijn er en in mijn verhaal kwam het ook voorbij. Ik was alleen met mijn kindje en hoe kon ik weer terugkeren naar mijn eigen kern en daar waar ik het zo moeilijk had had ik wel de kracht en energie om door te gaan en alles zelf te doen en te dragen. Het zijn ultieme testen want ik werd geraakt met een stereobox toen ik zwanger was en lag daar op de grond. Hij ging weg terwijl ik bewusteloos was want hij was een psychopaat, en wat ik nu weet is dat ik kan vragen om informatie, het ergste wat je ooit hebt gedaan naar een ander mens toe, mijn behoefte om mezelf te bewijzen, al die negatieve energie, de demonen, ik moest ervanaf en ik wilde er geen conversatie meer over, de demonen, het duurde voor mij jarenlang om daarvan af te komen. De hero moet haar draak als levensenergie zien te herwinnen en dat is wat de hero nodig heeft, vanuit de eigen kracht en de eigen kern terug te keren en dit duurde echt jarenlang, ik kon niet werken en ik was moe en had pijn. Osteopathie en therapie, hypnotherapie en veel huilen, ik had een zoontje in deze tijd en hij voelde dit dat ik met intuitie en percepties veel meer kon doen, en hij was heel spiegelend naar mij toe. Hij kon het niet vertellen maar hij wist het en hij zei het ook dat er een bron van duivelse energie om ons heen was dus ik besloot hem te beschermen tegen deze man en ik wilde een rust inbouwen voor mijn kind. Ik wist dat het ging om mijn leven met mijn kindje en onze toekomst en zo was dit 6 jaar samen en kwam ik mijn man tegen, Marcel. De oude manier moest sterven en we moesten een nieuwe manier van zien instappen, ik had een au pair voor mijn zoontje en de hero was zo bezig met ontwikkelen dat ik nog geen plezier kon vinden in het niks doen, de onderwereld was nog voelbaar, een storytelling. Zoveel verhalen in de opleiding NLP, ik stond daar mezelf te presenteren als jonge moeder en zei met tranen dat mijn kindje sociaal emotioneel niet zo oud was als zijn hoge iq want dat was mij verteld. Het gewone circuit, en dit netwerk gaf mij warmte en zei mij, dat ik een gelukkige mama mag zijn en dankbaar mag zijn met dit mooie kindje met zijn intelligentie en zo kreeg ik veel hulp vanuit intuitie en zei vertelden mij dat ik energie opzoog van anderen als een spons en moest leren door mijn proces te gaan. Ik had dit nodig en op mijn hero journey moest ik vrij komen van de entiteiten van de onderwereld. Ik keerde terug naar het begin maar dit was een treshold, de hero ging terug naar huis na de 4 dagen opleiding in het klooster.

De metaforen en transformatie van binnen, ik moest het zelf vorm geven en het was verlichtend voor mijn mensen om mij heen en ik activeerde veel intervisiegroepjes, ik transformeerde diepgaand en ook de mensen om mij heen. In de verhalen zien we hoe het leven diepgaand kan veranderen via het verhaal zelf, Marcel mijn man ging ook mee en zijn verhaal was ook een transformatie.

Deze betekenis van het eigen leven waar we diepgaand erdoorheen gaan en sterven in ons oude ik, de eigen ontwikkeling en je eigen verhaal en de invloed van een vitale persoon, wat het ook is, Marcel was in een andere fase en moest zijn draak ook aangaan en deze confrontatie, hij kwam terug en moest door zijn series gaan en moest rust leren nemen.

1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s