Biomimicry Design Spiral

Intuitie kun je niet leren dat is wat we zijn en de hele wereld is – een levende vormgevende spiraal met uitdagingen en interpretaties en het ontdekken van natuurlijke modellen en abstracte vormgevingen en principes maar ook de strategie en levensprincipes zelf. Mijn verhaal gaat over vaders hoe ze een hoofdrol spelen in het leven van een kind.

Actief het vaderschap uitoefenen en waar leidt dat contact toe? Gezond blijven en opvoeden en er elke dag mee bezig zijn en wat wil je overdragen biologisch gezien is er een optie maar niet voor iedereen en zelf actief ouderschap uitoefenen kan ook op andere manieren. Wij vinden dat vaders een hoofdrol spelen in het leven van een kind en met wij bedoel ik ons netwerk hier en onze verbonden relaties en het lang mogen aftasten in het belang van het kind, Spelen en mogen spelen en een huis als speelplaats en mogen onderzoeken en kinderen laten zien hoe spelen een onderdeel is van het leven zelf en niet de controle, het is het mogen spelen en sociale veranderingen horen hierin thuis, spelen maakt dat je kunt innoveren en vooruitgang kunt inzetten, MenCareGlobalMeeting 2019 laat zien en voelen hoe het werkt in de journals als we onze notes opschrijven in de ochtend, wat we leren, het is je to do list….. Wat wij genereren is intuitief leven – where do we go from here?

Synergies – resoneren is wat synergies en muziek en samen praten doen dus dit gaat over vibraties en dat is een andere vorm van meditaties en het afstemmen op het hart is zo belangrijk hoe je voelt over alles en hoeveel compassie je kunt inbrengen in deze wereld heeft een groot effect dus kom je ook naar onze studio, work flow studio? Blijf open voor dialogen met anderen en blijf jezelf en kies ervoor open te zijn en bereid jezelf voor, ik channel energetisch en mentaal en doe dat elke dag 50 minuten en dat is afstemmen en intrapersoonlijk en dit brengt je tot verschillende fasen als kind en hoe je niet verbonden was en je betekenis in alleen voelen of gehecht zijn aan bepaalde onderwerpen, dat is de journey, dus schoonheid en empathy, het is creatie en je kunt visualueren met je woorden dus praat over je hart, besef dat het je hart is.

One thought on “Biomimicry Design Spiral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s